Εξαιρετικά όλα τα πιάτα που περιείχε το μενού που σχεδίασε ο σεφ του εστιατορίου που πήγαμε οικογενειακώς την Παραμονή Χριστουγέννων με τους συγγενείς από την Αυστραλία. Και τα 6 πιάτα, υπέροχα και οι σερβιτόροι φιλικοί, έως πολύ φιλικοί. Βασικά με την πρώτη μπουκιά κάθε ενός από τα έξι πιάτα, ερχόντουσαν να μάθουν αν μας άρεσε. Όχι ένας όπως γίνεται αλλού, αλλά 2-3. Το κακό παράγινε όταν ο ένας σερβιτόρος, κουβέντα στην κουβέντα με τους συγγενείς μου, έμαθε ότι ήρθαν από την Αυστραλία και ξεκίνησε ένα ατελείωτο μπλα μπλα για τον ξάδερφό του στο Σίδνεϊ που μένει σε μια κοντινή γειτονιά με αυτούς. Για να τα πω πιο λιανά, λίγο μιλήσαμε εμείς με τους συγγενείς και περισσότερο ο εν λόγω σερβιτόρος. Καλό είναι να διδαχτούν και για αυτά τα πράγματα τα άτομα που εξυπηρετούν σε εστιατόρια, γιατί όσο καλό και αν ήταν το φαγητό, η κατάσταση που δημιουργήθηκε χάλασε τη διάθεση όλων μας.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Είμαι εδώ και χρόνια εστιάτορας στη Λευκωσία, με πάγια πολιτική μας την ποιότητα και την τίμια τιμολόγηση. Κάτι που έμαθα από τους γονείς μου, που
Το 5ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ της Κλήρου με θέμα “Χρυσή κλωστή και βελονιά του τόπου, η Κληρονομιά” θα ξεκινήσει στις 04.10.2024 και θα συνεχίσει στις 5.10.2024
(By food critic Nick Andrew) (Interview in Greek & English) Το City of Dreams Mediterranean, που δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει με τις γαστρονομικές του
Τα πρώτα φρέσκα μήλα, εσοδείας 2024, έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα μανάβικα και είναι όντως λαχταριστά και τραγανά. Ο καταξιωμένος σεφ και λέκτορας Επισιτιστικών