Μας φάνηκε πολύ παράξενο μετά από 5,10, 20, για κάποιους, χρόνια στο επάγγελμα του σερβιτόρου και όχι μόνο, όταν μας κάλεσε το νέο αφεντικό μας στο ξενοδοχείο για να μας επιβραβεύσει. Ήρθε ένας άνθρωπος που κάθε λίγες μέρες καλεί κάποιους από μας στο γραφείο του, μάς σφίγγει θερμά το χέρι, μάς λέει πόσο περήφανος είναι που μας έχει δίπλα του ως συνεργάτες και όχι ως υπάλληλους και μας εξηγεί όλους τους λόγους που βραβευτήκαμε ως ο σερβιτόρος, ο υπεύθυνος βάρδιας, ο barman, ο spa therapist…. του μήνα, της βδομάδας……. Στο τέλος μάς δίνει κι ένα δώρο, που προσωπικά το άνοιξα την επόμενη μέρα, γιατί απλά πήρα ότι είχα ανάγκη αυτά τα 5 – 10 λεπτά που ήμουν στο γραφείο του διευθυντή μου. Ψυχική και ηθική επιβράβευση.
Φιλοσοφικό ερώτημα: Γιατί δεν το κάνουν όλοι; Τι τους στοιχίζει;
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Ο πολυβραβευμένος, κάτοχος ενός αστεριού Michelin, chef Λευτέρης Λαζάρου, κατεβαίνει στο νησί μας τον Νοέμβριο, για να ανέβει στον Καλοπαναγιώτη και συγκεκριμένα στο εντυπωσιακό οινοποιείο
Η ομάδα του Τρεις & ο Κούκος, “πέταξε” προσφάτως σ’ άλλα λημέρια. Βολεύτηκε όμορφα στις άνετες εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Εστίας (έναντι Αρχηγείου Αστυνομίας στη Λευκωσία)
Το ίδρυμα Βίκτωρ Ιωαννίδη, σε συνεργασία με το Espace Jouenne στη Μασσαλία καθώς και με τη στήριξη του Δήμου Λεμεσού, διοργανώνει την ομαδική έκθεση “OTHER
Οι κριτές των “The World’s 50 Best Bars 2024” αποφάνθηκαν κι εφέτος, ότι η Ελλάδα κατέχει σταθερά μια θέση στην λίστα με τις χώρες που