Ο κορυφαίος καλλιτέχνης Γιώργος  Κοτσώνης εκθέτει στο Minthis την τελευταία του δουλειά

Ο Γιώργος Κοτσώνης θα ταξιδέψει τους λάτρεις της τέχνης μέσα από τους πίνακες και τα ψηφιδωτά του στην ατομική του έκθεση με τίτλο ” Retrospective of Art ” που θα φιλοξενηθεί στη γκαλερί του Minthis.

Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 17 Φεβρουαρίου σε μια εκδήλωση όπου οι καλεσμένοι θα μπορέσουν αν συνδιαλεχτούν με τον καλλιτέχνη. Η έκθεση, πλαισιωμένη από το εκπληκτικό τοπίο και την εναλλακτική αρχιτεκτονική του Minthis, υπόσχεται να συνεπάρει το φιλότεχνο κοινό σε μια επίδειξη ταλέντου και δημιουργικής ενόρασης, μέσα από τη συνεχιζόμενη καλλιτεχνική αναζήτηση του Γιωργου Κοτσώνη.

Ο Γιώργος Κοτσώνης είναι από τους πιο γνωστούς και καταξιωμένους Κύπριους καλλιτέχνες, με πάνω από έξι δεκαετίες παρουσίας στον καλλιτεχνικό κόσμο. ‘Έχει λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές και ατομικές εκθέσεις τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Τα έργα του κοσμούν κρατικές και ιδιωτικές συλλογές παντού στον κόσμο.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που φιλοξενούμε την εξαιρετική έκθεση του Γιώργου Κοτσώνη, ‘Retrospective of Art, στο Minthis”, δήλωσε ο Δημήτρης Ασσιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος του Minthis. “Η τέχνη του μιλάει από μόνη της, ξεπερνώντας γλωσσικούς και πολιτισμικούς φραγμούς για να προκαλέσει βαθιές συναισθηματικές αντιδράσεις και ενθυμήσεις.

Αντλώντας έμπνευση από το έργο της ζωής του και το συνεχιζόμενο δημιουργικό του ταξίδι, ο Κοτσώνης συνεχίζει να γοητεύει το κοινό με το ασυναγώνιστο ταλέντο και την δραματικότητά του”.

Η Pafilia,  ευελπιστώντας να αναδείξει και την Κυπριακή τέχνη, και  πολυτελή προορισμό Minthis, άνοιξε την Πλατεία, έναν κοινωνικό χώρο, όπου βρίσκεται η αίθουσα τέχνης με σκοπό να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα που απευθύνεται σε όλους και προσφέρει ένα αυθεντικό, αλλά και σύγχρονο κυπριακό τρόπο ζωής.

Από τα εμπνευσμένα μενού των μεσογειακών εστιατορίων που σερβίρουν τοπικά προϊόντα, μέχρι τα κοκτέιλ με βότανα, που παρουσιάζουν τοπικούς και διάσημους καλλιτέχνες, αυτή η απόφαση προσφέρει μια νέα διάσταση όχι μόνο στο θέρετρο, αλλά και στην Κύπρο.

Η εκδήλωση έναρξης της Γκαλερί σας δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο να δείτε την έκθεση, αλλά να συναντήσετε τον καλλιτέχνη από κοντά και να συμμετάσχετε σε διάλογο για τη δημιουργική του διαδικασία και τις εμπνεύσεις του. Την έκθεση θα εγκαινιάσει ο έντιμος Δήμαρχος Πάφου κ. Φαίδωνας Φαίδωνος.

Πού: Minthis Gallery, Τσάδα
Πότε: 17 Φεβρουαρίου, 17.30

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ξαναβγάλαμε το καπέλο στους έχοντες το γενικό πρόσταγμα σε πεντάστερο ξενοδοχείο Λεμεσού, για πολλούς λόγους, αλλά περισσότερο για την εκπαίδευση που έχουν προσφέρει στο προσωπικό τους…

Ξαναβγάλαμε το καπέλο στους έχοντες το γενικό πρόσταγμα σε πεντάστερο ξενοδοχείο Λεμεσού, για πολλούς λόγους, αλλά περισσότερο για την εκπαίδευση που έχουν προσφέρει στο προσωπικό

RiNNOVATE. Το απόλυτο συνέδριο για την περιφερειακή ανάπτυξη στην περιοχή της Αμμοχώστου – Συνέντευξη με τον συνδιοργανωτή Κυριάκο Αττούνη

Το Ίδρυμα Ignite, με ιδιαίτερη περηφάνια ανακοινώνει τη διοργάνωση του συνεδρίου RiNNOVATE, μια οραματική εκδήλωση αφιερωμένη στη διερεύνηση του μέλλοντος της περιφερειακής ανάπτυξης στην περιοχή