Το πολυβραβευμένο εστιατόριο Ρους, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Τριαντάφυλλο Σουλιώτη, ως τον νέο του Head Chef. Ο Ανδρέας Κυπριανού, ιδιοκτήτης και Wine Director του Rous αναφέρει: «Το Ρους είναι το project με το οποίο είμαστε περισσότερο παθιασμένοι. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε την κυπριακή γαστρονομική κληρονομιά με τον πιο δημιουργικό τρόπο, γι’ αυτό αναζητούμε πάντα το επόμενο νέο ταλέντο για να ανεβάσει το όραμά μας σε νέα επίπεδα».
Αφού κατέλαβε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό «Cyprus Young Chef of the Year» το 2019, ο σεφ Τριαντάφυλλος έφυγε από το νησί για να αποκτήσει εμπειρία στις κουζίνες των The Ivy, Beefbar, Michelin Star Elystan Street (Phil Howard) ενώ επιπλέον έκανε και μια πακτική άσκηση με τον Gordon Ramsay.
Επέστρεψε στη Λευκωσία για να μαγειρέψει τίμιο και αληθινό φαγητό, χρησιμοποιώντας φρέσκα και τοπικά προϊόντα, φτιάχνοντας παράλληλα, δημιουργικά και βιώσιμα πιάτα. Απολαύστε το αναβαθμισμένο comfort food του Rous με το “a la carte” ή “sharing μενού” μας ή επίσης με το μενού γευσιγνωσίας – κατ’ απαίτηση.
Κρατήσεις 22760720
Πληροφορίες rous.com.cy
Το ίδρυμα Βίκτωρ Ιωαννίδη, σε συνεργασία με το Espace Jouenne στη Μασσαλία καθώς και με τη στήριξη του Δήμου Λεμεσού, διοργανώνει την ομαδική έκθεση “OTHER
Οι κριτές των “The World’s 50 Best Bars 2024” αποφάνθηκαν κι εφέτος, ότι η Ελλάδα κατέχει σταθερά μια θέση στην λίστα με τις χώρες που
Έτοιμος για να τα δώσει όλα, ο βραβευμένος μας σεφ Σταύρος Σωτηρίου (Head chef – Limanaki – Amathus Beach Hotel Limassol) στον παγκόσμιο διαγωνισμό για
Χαράς ευαγγέλια, εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση, μετά την ανακήρυξη του Κύπριου σεφ Αντώνη Αβούρη, ως ο καλύτερος νεαρός chef της Γαλλίας, ανάμεσα σε 165 διαγωνιζόμενους,
Με το συμπάθιο δηλαδή. Από το σπίτι μου μέχρι το ξενοδοχείο που δουλεύω, πρέπει να περάσω πάνω από 17 κυρτώματα στο πήγαινε και άλλα τόσα