Ο Τριαντάφυλλος Σουλιώτης, ο νέος Head Chef του πρωτευουσιάνικου εστιατορίου Rous

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο Ρους,  ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Τριαντάφυλλο Σουλιώτη, ως τον νέο του Head Chef. Ο Ανδρέας Κυπριανού, ιδιοκτήτης και Wine Director του Rous αναφέρει: «Το Ρους είναι το project με το οποίο είμαστε περισσότερο παθιασμένοι. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε την κυπριακή γαστρονομική κληρονομιά με τον πιο δημιουργικό τρόπο, γι’ αυτό αναζητούμε πάντα το επόμενο νέο ταλέντο για να ανεβάσει το όραμά μας σε νέα επίπεδα».

Αφού κατέλαβε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό «Cyprus Young Chef of the Year» το 2019, ο σεφ Τριαντάφυλλος  έφυγε από το νησί για να αποκτήσει  εμπειρία στις κουζίνες των The Ivy, Beefbar, Michelin Star Elystan Street (Phil Howard) ενώ επιπλέον έκανε και μια πακτική άσκηση με τον Gordon Ramsay.

Επέστρεψε στη Λευκωσία για να μαγειρέψει τίμιο και αληθινό φαγητό, χρησιμοποιώντας φρέσκα και τοπικά προϊόντα, φτιάχνοντας παράλληλα, δημιουργικά και βιώσιμα πιάτα. Απολαύστε το αναβαθμισμένο comfort food του Rous με το “a la carte” ή “sharing μενού” μας ή επίσης με το μενού γευσιγνωσίας – κατ’ απαίτηση.

Κρατήσεις 22760720
Πληροφορίες rous.com.cy

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, δυο εστιατορίων της πρωτεύουσας που επέκτειναν το ωράριο λειτουργίας τους το βράδυ, για να μας εξυπηρετήσουν για το δείπνο αποφοίτησης των παιδιών μας…

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου και οι προσκεκλημένοι μας, να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, τους σεφ, τους σερβιτόρους και γενικά όλο το προσωπικό,