Το πολυβραβευμένο εστιατόριο Ρους, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Τριαντάφυλλο Σουλιώτη, ως τον νέο του Head Chef. Ο Ανδρέας Κυπριανού, ιδιοκτήτης και Wine Director του Rous αναφέρει: «Το Ρους είναι το project με το οποίο είμαστε περισσότερο παθιασμένοι. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε την κυπριακή γαστρονομική κληρονομιά με τον πιο δημιουργικό τρόπο, γι’ αυτό αναζητούμε πάντα το επόμενο νέο ταλέντο για να ανεβάσει το όραμά μας σε νέα επίπεδα».
Αφού κατέλαβε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό «Cyprus Young Chef of the Year» το 2019, ο σεφ Τριαντάφυλλος έφυγε από το νησί για να αποκτήσει εμπειρία στις κουζίνες των The Ivy, Beefbar, Michelin Star Elystan Street (Phil Howard) ενώ επιπλέον έκανε και μια πακτική άσκηση με τον Gordon Ramsay.
Επέστρεψε στη Λευκωσία για να μαγειρέψει τίμιο και αληθινό φαγητό, χρησιμοποιώντας φρέσκα και τοπικά προϊόντα, φτιάχνοντας παράλληλα, δημιουργικά και βιώσιμα πιάτα. Απολαύστε το αναβαθμισμένο comfort food του Rous με το “a la carte” ή “sharing μενού” μας ή επίσης με το μενού γευσιγνωσίας – κατ’ απαίτηση.
Κρατήσεις 22760720
Πληροφορίες rous.com.cy
Και απ’ τον δρόμο να περάσεις, εκεί στις γειτονιές του Παλιού Στροβόλου, θα σ’ ανοίξει η όρεξη. Ο Φίλιππος, ο πρωτομάστορας του μαγαζιού, ξέρει από
Κάποια πράγματα είναι φως φανάρι. Καταλαβαίνεις τι γίνεται, χωρίς κάποιος να έχει ανοίξει το στόμα του και να σου πει μια κουβέντα. Κι αναφέρομαι στο…
Έγινε κι αυτό. Μετά το ρεκόρ αφίξεων το 2019, όπου υποδεχθήκαμε στο νησί 3.976.777 τουρίστες και αυτό του 2023 (3.845.652), είδαμε επιτέλους, με το τέλος
Στο Holy Cow neocanteen, στην πόλη του Ζήνωνα, δεν πας μια φορά. Πας και ξαναπάς, παίρνεις και τους φίλους σου και μάλιστα αυτούς που εκτιμάνε
Δυο εντυπωσιακά αστρικά φαινόμενα, θα είναι ορατά εν μέρει και με γυμνό μάτι, στις 21 Ιανουαρίου και στις 28 Φεβρουαρίου 2025. Οι λάτρεις της αστρονομίας,