
Το πολυβραβευμένο εστιατόριο Ρους, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Τριαντάφυλλο Σουλιώτη, ως τον νέο του Head Chef. Ο Ανδρέας Κυπριανού, ιδιοκτήτης και Wine Director του Rous αναφέρει: «Το Ρους είναι το project με το οποίο είμαστε περισσότερο παθιασμένοι. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε την κυπριακή γαστρονομική κληρονομιά με τον πιο δημιουργικό τρόπο, γι’ αυτό αναζητούμε πάντα το επόμενο νέο ταλέντο για να ανεβάσει το όραμά μας σε νέα επίπεδα».
Αφού κατέλαβε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό «Cyprus Young Chef of the Year» το 2019, ο σεφ Τριαντάφυλλος έφυγε από το νησί για να αποκτήσει εμπειρία στις κουζίνες των The Ivy, Beefbar, Michelin Star Elystan Street (Phil Howard) ενώ επιπλέον έκανε και μια πακτική άσκηση με τον Gordon Ramsay.
Επέστρεψε στη Λευκωσία για να μαγειρέψει τίμιο και αληθινό φαγητό, χρησιμοποιώντας φρέσκα και τοπικά προϊόντα, φτιάχνοντας παράλληλα, δημιουργικά και βιώσιμα πιάτα. Απολαύστε το αναβαθμισμένο comfort food του Rous με το “a la carte” ή “sharing μενού” μας ή επίσης με το μενού γευσιγνωσίας – κατ’ απαίτηση.
Κρατήσεις 22760720
Πληροφορίες rous.com.cy
Τέτοια δικαιολογία, δεν την έχουμε ξανακούσει, αλλά εγώ θα το κάνω θέμα μεγάλο. Πήγαμε τα κορίτσια από τη δουλειά, μετά από πολύ καιρό για φαγητό
Η Κύπρος δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο. Το θρυλικό μπαλέτο Zorba the Greek, σε χορογραφία του Lorca Massine, βασισμένο στο μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη και με μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, παρουσιάζεται για πρώτη
Το ότι τα πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες, δεν το λέω μόνο εγώ. Το λένε όλοι που αποζητούν το εκλεκτό, το φίνο, το καλόγουστο και το
Η σύνδεση της ελληνικής πρωτεύουσας με τη Δυτική Ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών γίνεται πραγματικότητα με την προσθήκη ενός νέου απευθείας δρομολογίου από τη Norse Atlantic
Με μεγάλη χαρά αναμένουμε την άφιξη του διακεκριμένου σεφ Kazuyuki Tanaka, ο οποίος έχει τιμηθεί με 2 αστέρια Michelin, για ένα μοναδικό γαστρονομικό διήμερο στο