Ο υποψήφιος για Όσκαρ, Τζον Μάλκοβιτς, στην Κύπρο για μια παράσταση που θα καθηλώσει

Ο Τζον Μάλκοβιτς και ένα μουσικό τρίο παρουσιάζει την ιστορία ενός ναζιστή ποιητή, αεροπόρου και δολοφόνου που ζωγράφιζε ποίηση στον ουρανό και μετά εξαφανίστηκε.

Τι θα συμβεί;

Στη σκηνή, δύο πιάνα, ένα βιολί και ένα ακορντεόν παίζουν καθηλωτική και ενεργητική μουσική. Με τη συνοδεία τους, ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός Τζον Μάλκοβιτς αρχίζει να διαβάζει ένα κείμενο – έτσι ώστε να ξεχάσετε πού βρίσκεστε.

 Η φωνή του Μάλκοβιτς είναι το πέμπτο μουσικό όργανο σε αυτό το έργο που θα σας μεταφέρει μέσα από την αξιοσημείωτη ιστορία του ακροδεξιού Χιλιανού ποιητή και στρατιωτικού Ραμίρεζ Χόφμαν, ο οποίος έγραψε επιτηδευμένα ποιήματα στον ουρανό με καπνό αεροπλάνου, σκότωσε μερικούς ανθρώπους και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Τι θα νιώσετε;

Χαρμολύπη (ελληνικά, χαρμολύπη) – Γλυκιά ή ” χαρωπή” θλίψη- πένθιμη χαρά – η ευτυχία και η θλίψη αναμειγνύονται

Nadryv (ρωσικά, надрыв) – Ένα ξέσπασμα συναισθημάτων ή πάθους, συχνά ανεξέλεγκτο και ενδεχομένως και παράλογο, όταν απελευθερώνονται βαθιά κρυμμένα συναισθήματα

Μόνο νο έιντα (ιαπωνικά, 物の哀れ) – Πάθος της κατανόησης της μεταβλητότητας του κόσμου και της ομορφιάς του.

Τι πρέπει να γνωρίζετε:

Ο διαβόητος Ramirez Hoffman είναι το τελευταίο κεφάλαιο από το βιβλίο του Χιλιανού συγγραφέα Roberto Bolaño “Η ναζιστική λογοτεχνία στην Αμερική”. Πρόκειται για μια εγκυκλοπαίδεια μυθιστορηματικών βιογραφιών δεξιών και φασιστών συγγραφέων που έδρασαν στην Αμερική τον 20ό και 21ο αιώνα.

Ως ατάλαντοι μετριοπαθείς, περιβάλλουν τους εαυτούς τους με έναν παθιασμένο ηρωικό μύθο – το κείμενο είναι απολύτως επίκαιρο σήμερα .Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το πόσο διαπεραστικό είναι το δίδυμο του Μάλκοβιτς και της Τερένκοβα από αποσπάσματα προηγούμενης δουλειάς τους –

Π.χ
Report on The Blind, όπου το κοντσέρτο του Σνίτκε συνδυάζεται με ένα κείμενο του Αργεντινού συγγραφέα Ερνέστο Σαμπάτο για το πώς οι τυφλοί κυβερνούν τον κόσμο.

Προσοχή!

Η παράσταση εντάσσεται στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Θεάτρου Κύπρου. Κάθε εισιτήριο που αγοράζεται αποτελεί και πρόσκληση για το πάρτι έναρξης του φεστιβάλ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 30 Απριλίου στις 22:30 στην ΕΤΚΟ. Μείνετε συντονισμένοι στο https://citf.cy/ και στον επίσημο λογαριασμό του CITF https://www.instagram.com/citf.cy/ για περισσότερες λεπτομέρειες.

Πού: ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ
Πότε: 15/05/2024 – 16/05/2024
Εισιτήρια: Από€30
Διάρκεια: 90 λεπτά
Ηλικίες: 18+
Γλώσσα: Αγγλικά με Ελληνικούς και Ρωσικούς υπότιτλους

Αγορά εισιτηρίων από SoldOutTickets
Πληροφορίες άρθρου από SoldOutTickets 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Καλοκαιρινές εμπειρίες Ρους

Δελτίο τύπου Από τις 15 Ιουνίου, και για το υπόλοιπο καλοκαίρι, το εστιατόριο ῥοῦς θα παραμείνει ανοικτό για ιδιωτικές εκδηλώσεις και πάρτυ, με μενού που