ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ “SPONSOR YOUR EMPLOYEE” από το Intercollege

Το Intercollege και συγκεκριμένα ο κλάδος Επισιτιστικών Τεχνών του Κολεγίου, έχει αποφασίσει να αναβαθμίσει την προηγούμενη πρωτοβουλία που είχε αναπτύξει παλαιότερα με την ονομασία “Sponsor your Employee”.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρωτοβουλία “Sponsor your Employee” προσφέρεται από το Intercollege σε οργανισμούς που θα ήθελαν να επιχορηγήσουν υπό όρους το προσωπικό τους (μόνιμο ή εποχιακό, πλήρους ή μερικής απασχόλησης) για μια περίοδο 2 ετών ώστε να μπορούν να φοιτήσουν στο Intercollege και να αποκτήσουν Δίπλωμα στις Επισιτιστικές Τέχνες (2 έτη – 120 ECTS) με επιλογή ως γλώσσα διδασκαλίας τα Αγγλικά ή τα Ελληνικά.

Λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες τις οποίες διανύουμε, το Intercollege έχει αποφασίσει να επιχορηγήσει περαιτέρω το ίδιο τα τελικά ετήσια δίδακτρα του προγράμματος σε ποσοστό 30% (που αντιστοιχεί στο ποσό των €1,368 / Φοιτητή / Έτος), μειώνοντας έτσι περαιτέρω το κόστος του οργανισμού, αν αποφασίσει τελικά να συμμετάσχει, στο ποσό των €3,192 / Φοιτητή / Έτος και που είναι σημαντικά μειωμένο σε σχέση με την ίδια πρόταση που είχαμε ετοιμάσει στο παρελθόν.

Η περίοδος εγγραφών στα εν λόγω προγράμματα για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 ολοκληρώνεται στις 30/09/2023. Το πρόγραμμα είναι πλήρους φοίτησης με τα μαθήματα να παραδίδονται από τις αρχές Οκτωβρίου μέχρι και τα τέλη Μάϊου, πρωί μέχρι απόγευμα, 4 μέρες την εβδομάδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΡΕΟΠΩΛΩΝ

Το πρόγραμμα Κατάρτισης Κρεοπωλών είναι μεσαίας διάρκειας (2 μήνες περίπου), παραδίδεται καθημερινά κατά τις απογευματινές ώρες (4:00μμ με 8:00μμ) και είναι το πρώτο και μοναδικό πρόγραμμα του είδους του που προσφέρεται στην Κύπρο.

Αφορμή για την προσφορά του προγράμματος υπήρξε η σοβαρή έλλειψη κατάλληλα καταρτισμένου προσωπικού που παρατηρείται στο επάγγελμα του Κρεοπώλη τα τελευταία χρόνια ενώ η δημιουργία του βασίστηκε στα πιο υψηλά σχετικά Ευρωπαϊκά Επαγγελματικά Κριτήρια του κλάδου.

Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να παρακολουθήσετε διάφορα στιγμιότυπα από το 1ο πρόγραμμα Κατάρτισης Κρεοπωλών η παράδοση του οποίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 19/07/2022:

https://www.youtube.com/watch?v=wuJ7W8QIdXM.

Η έναρξη παράδοσης του επόμενου προγράμματος Κατάρτισης Κρεοπωλών αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2024. Ο κάθε οργανισμός θα μπορεί να κρατήσει αριθμό θέσεων ώστε να συμμετέχουν σε αυτό, ενώ το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα βρίσκεται στα €1,950 ανά εκπαιδευόμενο.

• Από 1-3 άτομα: Έκπτωση 10%/Εκπαιδευόμενο.

• Από 4-6 άτομα: Έκπτωση 15%/Εκπαιδευόμενο.

• Από 7-9 άτομα: Έκπτωση 20%/Εκπαιδευόμενο.

• Σε περίπτωση συμμετοχής 10+ ατόμων από κάποια εταιρεία στο εν λόγω πρόγραμμα, θα παραχωρηθεί έκπτωση 20% ανά Εκπαιδευόμενο, ενώ ταυτόχρονα θα υπάρχει δυνατότητα να υποβληθεί και αίτηση επιχορήγησης του προγράμματος ως μονοεπιχειρησιακό από την ΑνΑΔ ώστε η εταιρεία να έχει επιπρόσθετη σημαντική μείωση/επιχορήγηση του κόστους.

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, δυο εστιατορίων της πρωτεύουσας που επέκτειναν το ωράριο λειτουργίας τους το βράδυ, για να μας εξυπηρετήσουν για το δείπνο αποφοίτησης των παιδιών μας…

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου και οι προσκεκλημένοι μας, να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, τους σεφ, τους σερβιτόρους και γενικά όλο το προσωπικό,