Πόσο να ανεβάσω την τιμή της μερίδας ή του μεζέ και να μην είναι δυσβάσταχτο για τους πελάτες μου, που τόσα χρόνια με αγαπούν…

Όλα ακριβαίνουν για μας τους εστιάτορες και το γιατί δεν το ξέρει κανείς. Κάθε βδομάδα, έστω κι ένας προμηθευτής θα μας πει ότι στην επόμενη παράδοση οι γαρίδες, το λάδι, το χοιρινό κρέας….θα είναι τόσα σεντ ή τόσα ευρώ πιο πάνω. Και τι να του πούμε; Να του πούμε δε θέλουμε και ότι θα πάμε αλλού;  Αφού κι ο συνάδελφός του προμηθευτής, τις ίδιες τιμές έχει και ακόμη πιο ψηλές.

Πόσο να ανεβάσω την τιμή της μερίδας ή του μεζέ και να μην είναι δυσβάσταχτο για τους πελάτες μου, που τόσα χρόνια με αγαπούν και τους αγαπώ; Από την άλλη, πόσο να απορροφήσω εγώ τις αυξήσεις των τιμών και να έχω μια βιώσιμη επιχείρηση που θα έχει χρήμα να πληρώνει τους εργαζόμενους στη δουλειά μου, τους προμηθευτές, το ηλεκτρικό, τους φόρους, τις φθορές… Μπρος γκρεμός και πίσω χαράδρα και μάλιστα βαθιά. Μπορεί το κράτος να βοηθήσει για να μην μείνουμε όλοι άνεργοι; Είμαστε στα όριά μας. Πραγματικά!

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας…

Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα

Τρεις τελευταίες παραστάσεις για τις “Φοίνισσες” του Ευριπίδη, στην Πάφο, στη Λάρνακα και στη Δερύνεια

Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο