Σήμερα Παρασκευή, η πολυαναμενόμενη συναυλία του Παντελή Θαλασσινού στην λεωφόρο Μακαρίου

Ο μελωδικότατος συνθέτης και ερμηνευτής Παντελής Θαλασσινός κουβαλά μαζί του τα δώρα του Δεκέμβρη και τις ευχές της αγάπης, με μια συναυλία από γιορτινά και διαλεγμένα τραγούδια. Στη σκηνή μαζί του η υπέροχη Κατερίνα Παράσχου και ο εξαίρετος Ανδρέας Ελεσνίτσαλης. 

Σήμερα, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα η λαμπερή Λεωφόρος Μακαρίου θα τραγουδά, «Παραμονή Πρωτοχρονιάς θα σε φιλήσω/και μια ευχή πάνω στα χείλη σου θ’ αφήσω», με τον μελωδικότατο Παντελή Θαλασσινό!

Παράλληλα, η χριστουγεννιάτικη αγορά περιλαμβάνει 16 χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, κατά μήκος της λεωφόρου, που περιέχουν γλυκά, χειροποίητες κατασκευές και προϊόντα προς πώληση για ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.

Η αγορά θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023, από τις 3:00 το απόγευμα μέχρι τις 8:00 το βράδυ τις καθημερινές και 11:00 το πρωί μέχρι τις 7:00 το απόγευμα τα Σαββατοκύριακα.

Λίγο πριν το τέλος της χρονιάς, την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου στις 18:00 το Μουσικό Σχολείο Λευκωσίας – Πάει ο παλιός ο χρόνος θα πραγματοποιήσει συναυλία με τα παιδιά του που έρχονται μαζί με τον Χιονάνθρωπο τους, φέρνοντας μια γεύση από το αγαπημένο μιούζικαλ που αγγίζει τις καρδιές μικρών και μεγάλων.

Οι πιο πάνω δράσεις διοργανώνονται από την Πρωτοβουλία «Πρωτεύουσα Κύπρου Λευκωσία» με τη στήριξη του Δήμου Λευκωσίας.

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, δυο εστιατορίων της πρωτεύουσας που επέκτειναν το ωράριο λειτουργίας τους το βράδυ, για να μας εξυπηρετήσουν για το δείπνο αποφοίτησης των παιδιών μας…

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου και οι προσκεκλημένοι μας, να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, τους σεφ, τους σερβιτόρους και γενικά όλο το προσωπικό,