Σίγουρα δε θες να χάσεις την ανοιξιάτικη συναυλία του MASSIMO GIORDANO

Στην ακριβή αρχή της άνοιξης, όταν οι αμυγδαλιές και οι ακακίες ανθίζουν, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Κύπρου θα έχουν μια υπέροχη ευκαιρία να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας παρακολουθώντας την όπερα «Χρυσές επιτυχίες των παγκόσμιων κλασικών».

Την Τετάρτη, 6 Μαρτίου στον Λεμεσό, και το Σάββατο, 9 Μαρτίου στην Πάφο, ο αστέρας της ιταλικής όπερας, ο Massimo Giordano, θα ανέβει στη σκηνή για να ερμηνεύσει τις πιο διάσημες επιτυχίες των παγκόσμιων κλασικών: “NESSUN DORMA”, “E LUCEVAN LE STELLE”, “UNA FURTIVA LAGRIMA”, ιταλικά και ναπολιτάνικα τραγούδια “O SOLE MIO”, “MAMMA”, καθώς και αποσπάσματα από τις οπερέτες “Η ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΧΗΡΑ” και “ΣΙΛΒΑ”. Θα απολαύσετε απίστευτη ευχαρίστηση ακούγοντας αυτά τα έργα σε μαγευτική εκτέλεση από τον Massimo Giordano.

Ο MASSIMO GIORDANO είναι ένας Ιταλός τενόρος που εμφανίζεται στα κορυφαία θέατρα του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων της Εθνικής Όπερας του Παρισιού, της Γερμανικής Όπερας του Βερολίνου, της Μετροπολιτικής Όπερας, της Λα Σκάλα και άλλων.

Στο πιάνο αυτό το βράδυ θα είναι ένας αληθινός ειδήμονας, ο κορυφαίος πιανίστας της Λα Σκάλα – ΝΕΛΣΟΝ ΚΑΛΤΣΙ. Ειδική καλεσμένη, η κρυστάλλινη σοπράνο – ΕΣΘΕΡ ΚΑΝΔΙΝΟΒΑ, θα στολίσει το βράδυ με ρομαντικές άριες, αποσπάσματα από οπερέτες, και ανοιξιάτικα ντουέτα με τον Μασσίμο.

6 Μαρτίου – Λεμεσός, Παττίχειο
9 Μαρτίου – Πάφος, Μαρκίδειο

Εισιτήρια Early bird από €40

ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΤΟΝ MASSIMO GIORDANO ΣΤΟ CAP ST GEORGES HOTEL & RESORT

Στις 7 Μαρτίου θα έχετε μια εξαιρετική ευκαιρία να συναντηθείτε και να συνομιλήσετε με έναν από τους καλύτερους τενόρους του κόσμου, τον Μάσσιμο Τζορντάνο.

Ο Μάσσιμο Τζορντάνο θα αποκαλύψει τα μυστικά του κόσμου της όπερας, θα μοιραστεί την εμπειρία από την 30χρονη καριέρα του, θα σας μάθει την τέχνη της δημιουργίας αυθεντικής ιταλικής πάστας και θα απαντήσει σε ερωτήσεις για τη ζωή του, τη μουσική του και την ψυχολογία ενός μουσικού.

Μην χάσετε την ευκαιρία να συναντήσετε προσωπικά τον ιταλικό τενόρο και να μάθετε περισσότερα για τη ζωή του.

Το δείπνο θα πραγματοποιηθεί σε έναν υπέροχο χώρο – στο εστιατόριο Sapori, το οποίο πρόσφατα ανακηρύχθηκε ως το καλύτερο ιταλικό εστιατόριο στην Κύπρο, στο ξενοδοχείο Cap St Georges Hotel & Resort από την Korantina Homes.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19:30. Τα εισιτήρια περιλαμβάνουν ένα σετ μενού από πέντε πιάτα και ένα ποτήρι Prosecco.

Τιμή: €250 το άτομο

Εισιτήρια από το SoldOutTickets

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ξαναβγάλαμε το καπέλο στους έχοντες το γενικό πρόσταγμα σε πεντάστερο ξενοδοχείο Λεμεσού, για πολλούς λόγους, αλλά περισσότερο για την εκπαίδευση που έχουν προσφέρει στο προσωπικό τους…

Ξαναβγάλαμε το καπέλο στους έχοντες το γενικό πρόσταγμα σε πεντάστερο ξενοδοχείο Λεμεσού, για πολλούς λόγους, αλλά περισσότερο για την εκπαίδευση που έχουν προσφέρει στο προσωπικό

RiNNOVATE. Το απόλυτο συνέδριο για την περιφερειακή ανάπτυξη στην περιοχή της Αμμοχώστου – Συνέντευξη με τον συνδιοργανωτή Κυριάκο Αττούνη

Το Ίδρυμα Ignite, με ιδιαίτερη περηφάνια ανακοινώνει τη διοργάνωση του συνεδρίου RiNNOVATE, μια οραματική εκδήλωση αφιερωμένη στη διερεύνηση του μέλλοντος της περιφερειακής ανάπτυξης στην περιοχή