
“Ταυτότητα, πιστωτική κάρτα και όνομα κράτησης, παρακαλώ”. Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της κυρίας στη ρεσεψιόν του upgraded παραλιακού ξενοδοχείου, μόλις φτάσαμε μπροστά της. Το “καλημέρα” μάλλον θα της έπεσε στο δρόμο, μαζί με το χαμόγελο, το οποίο από ότι κατάλαβα και από το check out μας, ξεχασμένο κι αυτό το έχει. Η ερώτηση της εφτάχρονης κόρης μου, καθ’ όλα δειχτική της όλης κρύας υποδοχής και του παγωμένου ξεπροβοδίσματος: Μαμά, γιατί αυτή η κυρία είναι θυμωμένη μαζί μας; Μεταξύ μας, δεν ξέρω με ποιο έπρεπε να θυμώσω, με αυτή ή με τα αφεντικά της. Κυπριακή φιλοξενία σου λέει ο άλλος. Δεν την πήραμε εμείς πάντως, έστω κι αν έφυγαν δυο εκατοστάρικα για να τη ζήσουμε!
Προς την κυρία, τον κύριο και την παρέα που κατά περιόδους δημοσιεύουν σχόλια στα ΜΜΕ για τις τιμές του εστιατορίου μου, με βασικά ρήματα “εσφάξαν
Σε νέα εποχή βαίνει το πολυαγαπημένο πρωτευουσιάνικο εστιατόριο Esobga Terrace, με δραστικότερη αλλαγή την ανάληψη των ηνίων της κουζίνας από την πολυτάλαντη και ευρηματική σεφ
O Nick Andrew μιλά με τη Chef de cuisine & Patissier, Εύη Ιωάννου Χιώτη, με την ευκαιρία της πρωτοβουλίας της να βάλει το νησί μας
Συγγνώμη δηλαδή! Αντέξαμε πέρυσι το καλοκαίρι μέσα στις κουζίνες σου με 40 βαθμούς κελσίου. Σου είπαμε όλοι οι σεφ και οι βοηθοί κύριε ιδιοκτήτη ότι