Τα πιο ωραία κλασικά αυτοκίνητα της πόλης, θα τα δεις για καλό σκοπό στην Μακαρίου αυτό το Σάββατο

Η Λέσχη Περιήγησης Κλασικού Αυτοκινήτου Κύπρου διοργανώνει την εκδήλωση «Κλασικά στην Πόλη-Classics in the City» το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 από τις 10:00 μέχρι τις 17:00 στη Λεωφόρο Μακαρίου.

Στην εκδήλωση οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν μια συλλογή από τα πιο ωραία κλασικά αυτοκίνητα της πόλης και να στηρίξουν το έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ με την αγορά κοσμημάτων και άλλων προϊόντων που θα διαθέτει ο Σύνδεσμος την ημέρα εκείνη. 

Θα είμαστε όλοι στη Λεωφόρο Μακαρίου το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, γιατί στηρίζουμε αυτούς που δίνουν άνισες μάχες. Παράλληλα θα υπάρχει παιδικό πρόγραμμα και παιχνίδια από τις 10 το πρωί, όπως κάθε Σάββατο. 

Την εκδήλωση στηρίζει ο Δήμος Λευκωσίας. 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, δυο εστιατορίων της πρωτεύουσας που επέκτειναν το ωράριο λειτουργίας τους το βράδυ, για να μας εξυπηρετήσουν για το δείπνο αποφοίτησης των παιδιών μας…

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου και οι προσκεκλημένοι μας, να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, τους σεφ, τους σερβιτόρους και γενικά όλο το προσωπικό,