Τα Χριστούγεννα έρχονται μεγαλειωδώς στο Παραλίμνι, την ερχόμενη Κυριακή

Ετοιμάσου και έρχονται ή καλύτερα, ήρθαν τα Χριστούγεννα στο Παραλίμνι, που την επόμενη Κυριακή, 26 Νοεμβρίου θα τα υποδεχτεί με μεγαλοπρέπεια.

Εσύ έχεις μόνο να παρουσιαστείς στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου και να γίνεις κι εσύ μέρος του μεγάλου, εορταστικού πάρτι που θα γίνει με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής μπάντας “Αρμονία” Δήμου Παραλιμνίου και τη Σχολή Μαζορετών, να συν – τραγουδήσεις χριστουγεννιάτικα τραγούδια με την Παιδική Χορωδία Δήμου Παραλιμνίου “Αοιδών Φωνές”, μα και να λικνιστείς κι εσύ καθώς θα παρακολουθείς τη χορευτική παράσταση από το Dancando School of Dance.

Στις 18.30 κλείσε τα μάτια, κάνε μια ευχή για το καλό όλου του κόσμου κι όταν τα ανοίξεις θα δεις το Παραλίμνι, αλλιώς, φωταγωγημένο και γιορτινό. Τα καλύτερα στα ‘χω φυσικά για το τέλος.

Η κορυφαία ταργουδίστρια, Ελευθερία Ελευθερίου, θα βρίσκεται πάνω στη σκηνή για να χαρίσει με τη χαρούμενη φωνή της, όλα όσα χρειάζεσαι για να ξεφαντώσεις μαζί με τα αγαπημένα σου άτομα.
Κι όλα αυτά, εντελώς δωρεάν, εφόσον η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Καλοκαιρινές εμπειρίες Ρους

Δελτίο τύπου Από τις 15 Ιουνίου, και για το υπόλοιπο καλοκαίρι, το εστιατόριο ῥοῦς θα παραμείνει ανοικτό για ιδιωτικές εκδηλώσεις και πάρτυ, με μενού που