Αυτό το Σάββατο και την Κυριακή, θα δεις το brunch με άλλο μάτι. Θα πάρεις την οικογένειά και τους φίλους σου και θα αράξετε όλοο στους άνετους καναπέδες του Second Cup Bistro στο Mall of Engomi.
Οπωσδήποτε θα παραγγείλετε εν συνεχεία τους εκλεκτούς σας καφέδες, το τσάι της αρεσκείας σας ή τους φρέσκους σας χυμούς και ακολούθως οφείλετε να εγκαινιάσετε το πιο value for money buffet brunch της πόλης.
Με την προνομιακή τιμή των €9.90 το άτομο – μην ανησυχείς και έχουμε διπλοτσεκάρει την τιμή – θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις με μια μεγάλη γκάμα από αυγοδημιουργίες, λουκάνικα, κριτσανιστό μπέικον, φαλάφελ, μαμαδίστικες χαλουμωτές, ελιόπιτες και σπιτικά γλυκά που ξυπνάνε μνήμες.
Σημείωσε τις πιασάρικες επιλογές σε φρεσκοφτιαγμένα σάντουιτς και wraps, τις βάφλες, τα μπολ με γιαούρτι, τις φρουτοσαλάτες και ότι άλλο εμπνευστούν εκείνη τη στιγμή οι σεφ του Bistro. Με τέτοια τιμή, πώς να το κάνουμε, δεν πας άλλου.
Second Cup Bistro
Mall of Engomi
Το ίδρυμα Βίκτωρ Ιωαννίδη, σε συνεργασία με το Espace Jouenne στη Μασσαλία καθώς και με τη στήριξη του Δήμου Λεμεσού, διοργανώνει την ομαδική έκθεση “OTHER
Οι κριτές των “The World’s 50 Best Bars 2024” αποφάνθηκαν κι εφέτος, ότι η Ελλάδα κατέχει σταθερά μια θέση στην λίστα με τις χώρες που
Έτοιμος για να τα δώσει όλα, ο βραβευμένος μας σεφ Σταύρος Σωτηρίου (Head chef – Limanaki – Amathus Beach Hotel Limassol) στον παγκόσμιο διαγωνισμό για
Χαράς ευαγγέλια, εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση, μετά την ανακήρυξη του Κύπριου σεφ Αντώνη Αβούρη, ως ο καλύτερος νεαρός chef της Γαλλίας, ανάμεσα σε 165 διαγωνιζόμενους,
Με το συμπάθιο δηλαδή. Από το σπίτι μου μέχρι το ξενοδοχείο που δουλεύω, πρέπει να περάσω πάνω από 17 κυρτώματα στο πήγαινε και άλλα τόσα