Το Θέατρο Ριάλτο γιορτάζει τα 20+5 χρόνια του με Σταμάτη Κραουνάκη

Την Τετάρτη, 15 Μαΐου, η σκηνή του Ριάλτο θα πλημμυρίσει με τις μελωδίες του σπουδαίου καλλιτέχνη Σταμάτη Κραουνάκη και των εκλεκτών συνεργατών του: Δημήτρη Ανδρεάδη (πιάνο και πλήκτρα), Νίκου Κατσίκη (μπουζούκι) και Λάμπρου Παπανικολάου (κοντραμπάσο).

Η βραδιά θα ξεκινήσει με το σύνολο πνευστών Krama Brass Band το οποίο αποτελείται από νέους Κύπριους δημιουργούς. Το μουσικό σχήμα, ιδρύθηκε το 2023 από τους ταλαντούχους Κύπριους μουσικούς Ανδρέα Θεοχάρους και Νικόλα Γεωργίου. Συνδυάζει πνευστά, κιθάρα και τύμπανα και προσφέρει ένα μοναδικό ηχητικό κράμα από την Μεσογειακών και την Δύση.

Μουσικοί Krama Brass Band:
Νικόλας Γεωργίου: Άλτο Σαξόφωνο
Μάριος Χαραλάμπους: Τενόρο Σαξόφωνο
Γιώργος Ελ Χάπερ: Τρομπέτα
Ραφαήλ Ορφανίδης: Τρομπέτα
Βαγγέλης Δρουλίσκος: Τρομπόνι
Αλέξανδρος Αδάμ: Κιθάρα
Ανδρέας Θεοχάρους: Τούμπα
Νικόλας Τσαγγάρης: Κρουστά

Μήνυμα Σταμάτη Κραουνάκη:
“Το Θέατρο Ριάλτο αποτελεί για μένα έναν φάρο φωτός και έμπνευσης. Είναι μια ζεστή αγκαλιά που μου θυμίζει τα πρώτα βήματα στην Κύπρο. Με μεγάλη τιμή συμμετέχω στον εορτασμό των 25 χρόνων λειτουργίας του. Ευχαριστώ από καρδιάς τη Γεωργία Ντέτσερ για την αμέριστη στήριξή της, και εύχομαι στον νέο διευθυντή κάθε επιτυχία στο έργο του. Ανυπομονώ να τραγουδήσουμε μαζί και να χαρίσουμε μια αξέχαστη βραδιά!”

25 ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΑΤΡΟ ΡΙΑΛΤΟ
Η ξεχωριστή συναυλία με τον αγαπημένο Σταμάτη Κραουνάκη και τους συνεργάτες του, την οποία θα ανοίξει το σύνολο πνευστών Krama Brass Band, προσφέρεται από το Θέατρο Ριάλτο σε συμβολική τιμή, ως μια μικρή ανταπόδοση προς τους θεατές του για τα 25 χρόνια λειτουργίας του.

Πού: Θέατρο Ριάλτο
Πότε: Τετάρτη, 15 Μαΐου στις 20:00
Εισιτήρια: €12 / €10
E-ticket : www.rialto.com.cy
ή καλέστε στο τηλέφωνο του θεάτρου στο 77777745
(Δευτέρα – Παρασκευή 10:00- 15:00) 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, δυο εστιατορίων της πρωτεύουσας που επέκτειναν το ωράριο λειτουργίας τους το βράδυ, για να μας εξυπηρετήσουν για το δείπνο αποφοίτησης των παιδιών μας…

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου και οι προσκεκλημένοι μας, να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, τους σεφ, τους σερβιτόρους και γενικά όλο το προσωπικό,