Το αγαπημένο μας εστιατόριο Μουσών κλείνει οριστικά τις πόρτες του αυτό το καλοκαίρι με έγκυρες πηγές να έχουν ενημερώσει το Fine & Dine ότι στη θέση του θα δημιουργηθεί ένα μοναδικό concept για τα πρωτεουσιάνικα δεδομένα. Για αυτό σας παραθέτουμε αυτούσιο το Δελτίο τύπου της ιδιοκτήτριας εταιρείας Vino Hospitality Group και υποσχόμαστε να σας ενημερώσουμε σύντομα με όλες τις εξελίξεις.
Δελτίο Τύπου:
Μια πλήρης ανανέωση
To όραμα του Vino Hospitality Group είναι να διευρύνει, πάντα, τα όρια του κλάδου εστίασης και φιλοξενίας στην Κύπρο.
Με κάθε έργο, ο Κώστας Κωνσταντίνου, ο Ανδρέας Κυπριανού και ο Ανδρέας Γεωργίου στοχεύουν να προσφέρουν αριστεία όσον αφορά το φαγητό, το κρασί και την εξυπηρέτηση, φέρνοντας κάτι νέο και συναρπαστικό στην κυπριακή γαστρονομική σκηνή.
Ο νεοαποκτηθείς χώρος μας στο κέντρο της πόλης, Mouson Bar Restaurant, κλείνει τις πόρτες του για το καλοκαίρι για μια πλήρη ανανέωση. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα.
Το ίδρυμα Βίκτωρ Ιωαννίδη, σε συνεργασία με το Espace Jouenne στη Μασσαλία καθώς και με τη στήριξη του Δήμου Λεμεσού, διοργανώνει την ομαδική έκθεση “OTHER
Οι κριτές των “The World’s 50 Best Bars 2024” αποφάνθηκαν κι εφέτος, ότι η Ελλάδα κατέχει σταθερά μια θέση στην λίστα με τις χώρες που
Έτοιμος για να τα δώσει όλα, ο βραβευμένος μας σεφ Σταύρος Σωτηρίου (Head chef – Limanaki – Amathus Beach Hotel Limassol) στον παγκόσμιο διαγωνισμό για
Χαράς ευαγγέλια, εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση, μετά την ανακήρυξη του Κύπριου σεφ Αντώνη Αβούρη, ως ο καλύτερος νεαρός chef της Γαλλίας, ανάμεσα σε 165 διαγωνιζόμενους,
Με το συμπάθιο δηλαδή. Από το σπίτι μου μέχρι το ξενοδοχείο που δουλεύω, πρέπει να περάσω πάνω από 17 κυρτώματα στο πήγαινε και άλλα τόσα