![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Το αγαπημένο μας εστιατόριο Μουσών κλείνει οριστικά τις πόρτες του αυτό το καλοκαίρι με έγκυρες πηγές να έχουν ενημερώσει το Fine & Dine ότι στη θέση του θα δημιουργηθεί ένα μοναδικό concept για τα πρωτεουσιάνικα δεδομένα. Για αυτό σας παραθέτουμε αυτούσιο το Δελτίο τύπου της ιδιοκτήτριας εταιρείας Vino Hospitality Group και υποσχόμαστε να σας ενημερώσουμε σύντομα με όλες τις εξελίξεις.
Δελτίο Τύπου:
Μια πλήρης ανανέωση
To όραμα του Vino Hospitality Group είναι να διευρύνει, πάντα, τα όρια του κλάδου εστίασης και φιλοξενίας στην Κύπρο.
Με κάθε έργο, ο Κώστας Κωνσταντίνου, ο Ανδρέας Κυπριανού και ο Ανδρέας Γεωργίου στοχεύουν να προσφέρουν αριστεία όσον αφορά το φαγητό, το κρασί και την εξυπηρέτηση, φέρνοντας κάτι νέο και συναρπαστικό στην κυπριακή γαστρονομική σκηνή.
Ο νεοαποκτηθείς χώρος μας στο κέντρο της πόλης, Mouson Bar Restaurant, κλείνει τις πόρτες του για το καλοκαίρι για μια πλήρη ανανέωση. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα.
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, κατεβαίνει ξανά στο νησί μας σε λίγες μέρες για να μας τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Στο ρεπερτόριό του και με ιδιαίτερη
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου