Τα Χριστούγεννα στο Φικάρδου, ξεκινούν αύριο Σάββατο, 25 Νοεμβρίου και εκτείνονται μέχρι και τις 14 του Γενάρη. Η άκρως επιτυχημένη περυσινή, πολυήμερη εκδήλωση, παίρνει και φέτος σάρκα και οστά στο εξοχικό Φικάρδου, το οποίο εκτός από τη χριστουγεννιάτική του περιβολή, θα φορέσει ταυτόχρονα και τη Μεσαιωνική.
Ένα σκηνικό μαγικό και ταξιδιάρικο πίσω στον χρόνο, στην ατμόσφαιρα του Μεσαίωνα, με τους επισκέπτες να μπορούν να περιηγηθούν ανάμεσα σε ποικίλα περίπτερα με τοπικά προϊόντα και λιχουδιές, να γευτούν παραδοσιακά εδέσματα, αλλά και να συμμετέχουν σε ουκ ολίγα εργαστήρια, φτιάχνοντας αντικείμενα από πηλό, διακοσμώντας κολοκύθες, υφαίνοντας και όχι μόνο.
Για τις ώρες λειτουργίας και πληροφορίες για το πλήρες πρόγραμμα, πάτα σε αυτό το link
Το ίδρυμα Βίκτωρ Ιωαννίδη, σε συνεργασία με το Espace Jouenne στη Μασσαλία καθώς και με τη στήριξη του Δήμου Λεμεσού, διοργανώνει την ομαδική έκθεση “OTHER
Οι κριτές των “The World’s 50 Best Bars 2024” αποφάνθηκαν κι εφέτος, ότι η Ελλάδα κατέχει σταθερά μια θέση στην λίστα με τις χώρες που
Έτοιμος για να τα δώσει όλα, ο βραβευμένος μας σεφ Σταύρος Σωτηρίου (Head chef – Limanaki – Amathus Beach Hotel Limassol) στον παγκόσμιο διαγωνισμό για
Χαράς ευαγγέλια, εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση, μετά την ανακήρυξη του Κύπριου σεφ Αντώνη Αβούρη, ως ο καλύτερος νεαρός chef της Γαλλίας, ανάμεσα σε 165 διαγωνιζόμενους,
Με το συμπάθιο δηλαδή. Από το σπίτι μου μέχρι το ξενοδοχείο που δουλεύω, πρέπει να περάσω πάνω από 17 κυρτώματα στο πήγαινε και άλλα τόσα