![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Τα Χριστούγεννα στο Φικάρδου, ξεκινούν αύριο Σάββατο, 25 Νοεμβρίου και εκτείνονται μέχρι και τις 14 του Γενάρη. Η άκρως επιτυχημένη περυσινή, πολυήμερη εκδήλωση, παίρνει και φέτος σάρκα και οστά στο εξοχικό Φικάρδου, το οποίο εκτός από τη χριστουγεννιάτική του περιβολή, θα φορέσει ταυτόχρονα και τη Μεσαιωνική.
Ένα σκηνικό μαγικό και ταξιδιάρικο πίσω στον χρόνο, στην ατμόσφαιρα του Μεσαίωνα, με τους επισκέπτες να μπορούν να περιηγηθούν ανάμεσα σε ποικίλα περίπτερα με τοπικά προϊόντα και λιχουδιές, να γευτούν παραδοσιακά εδέσματα, αλλά και να συμμετέχουν σε ουκ ολίγα εργαστήρια, φτιάχνοντας αντικείμενα από πηλό, διακοσμώντας κολοκύθες, υφαίνοντας και όχι μόνο.
Για τις ώρες λειτουργίας και πληροφορίες για το πλήρες πρόγραμμα, πάτα σε αυτό το link
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, κατεβαίνει ξανά στο νησί μας σε λίγες μέρες για να μας τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Στο ρεπερτόριό του και με ιδιαίτερη
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου