
Είναι κάποιες φορές που πραγματικά λυπόμαστε και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό, όταν μαθαίνουμε ότι ένα εστιατόριο κλείνει τον κύκλο εργασιών του. Ιδίως όταν το εν λόγω εστιατόριο έρχεται με χρυσοποίκιλτες περγαμηνές, αστέρια Michelin να στολίζουν τα μανίκια των εμπνευστών του και μια γαστρονομική ιστορία που θες μήνες, απλά και μόνο να τη ξεφυλλίσεις.
Χρόνια δε, για να την εντρυφήσεις για να εισπράξεις το ρεζουμέ της δουλειάς του αείμνηστου σεφ Joel Robuchon που σε κάποιο στάδιο της καριέρας του, τα εστιατόριά του συγκέντρωσαν 32 αστέρια Michelin.
Ο λόγος φυσικά, για το L’ Atelier Robuchon στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, το οποίο αρχές του μήνα κατέβασε τα ρολά του. Σημειώνουμε δε ότι το Le Deli Robuchon στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, λειτουργεί κανονικά.






Σας γράφω με ειλικρίνεια και αρκετή απογοήτευση, λίγους μόλις μήνες πριν ανοίξει το εστιατόριό μου στη Λευκωσία, τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Πίστευα ότι το μεγαλύτερο άγχος

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
