
Και βέβαια να τα δοκιμάσεις! Κι αν με ρωτάς γιατί, θα σου πω με σιγουριά ότι πρώτα πρώτα θα χορτάσουνε τα μάτια σου, όμορφες εικόνες, ωραία στησίματα και πολύ καλές μερίδες. Ε’ μετά έρχονται τα καλύτερα. Τώρα μιλάμε για γεύση.
Πολύ καλές πρωτεΐνες και πρώτες ύλες, πετυχημένες μαρινάδες, μα πάνω απ’ όλα ωραίοι συνδυασμοί στο πιάτο που κάνουν τη διαφορά. Πολλές οι value for money προτάσεις του ευρηματικού σεφ Χαράλαμπου Χαραλάμπους, μα τη Baby Prosciutto salad με σφαίρες κατσικίσιου τυριού και τα τραγανά Rum Halloumi sticks πρέπει οπωσδήποτε να τα ζήτησεις κι εσύ.


Έχω να σου πω τα καλύτερα και για τα φρεσκοφτιαγμένα του φαλάφελ σε ελληνική πιτούλα, το αριστουργηματικό του κοτόπουλο σουβλάκι, αλλά και και το τρυφερό του άπαχο χοιρινό ψαρονέφρι.



Τρελλαθήκαμε με τις sweet and spicy, τραγανές γαρίδες, βαλμένες μέσα σε φωλιά από prawn cracker, μα και είπαμε το ύστατο “μπράβο” μας στην αποδομημένη lemon tart, που άφησε στο στόμα για ώρα πολλή, μια διακριτική λεμονάτη επίγευση.


Στασάνδρου 10, Λευκωσία, 1060
22 783333

Το νέο εστιατόριο στη Μαρίνα Λεμεσού επαναπροσδιορίζει τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα Η Μαρίνα Λεμεσού υποδέχεται το δέλτα συμμέθεξις, τη νέα πρόταση του ομίλου PNS Restaurants,

Αυτή την Παρασκευή, στη μοναδική τιμή των €30 το άτομο! Αυτή την Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου, το Holy Cow Neocanteen σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή βραδιά

Ένα τραπέζι μπορεί να ενώσει ανθρώπους και να αλλάξει ζωές; Σίγουρα ΝΑΙ! Το βραβευμένο εστιατόριο της Πάφου The Lodge Southern African Steak and Seafood Restaurant,

Κρυμμένο μεταξύ ουρανού και θάλασσας, ανάμεσα στο πλούσιο πράσινο του resort και των πανέμορφων πισίνων του, θα βρεις το Pelagos. Ένα ταβερνάκι απλό, προσιτό για

Το Cap St Georges Hotel & Resort υποδέχεται με υπερηφάνεια τον διάσημο Πορτογάλο σεφ Vítor Matos, βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, για δύο μοναδικές βραδιές
