Γαστρονομικά ταξίδια για απαιτητικούς, με την ανανεωμένη κάρτα των εστιατορίων Pralina Experience

Οι γευστικές δοκιμές τελείωσαν, τα ποιοτικά υλικά κλειδώθηκαν κι οι συνταγές των δημιουργικών πιάτων της νέας σεζόν των εστιατορίων Pralina Experience σε Λευκωσία και Λεμεσό, πήραν το δρόμο του τυπογραφείου. Χαράς ευαγγέλια δηλαδή για όλους τους γαστρονόμους, που σε λίγες μέρες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα γκάμα φινετσάτων πιάτων και γλυκών της βραβευμένης ομάδας των σεφ, που θα συνδυαστούν όμορφα με την βιβλική, ενημερωμένη λίστα κρασιών από τον Παλαιό και τον Νέο Κόσμο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Château Angelus. Συνέντευξη με την Anna Tkachenko Marie, Export Director Europe του μυθικού οινοποιείουτου Saint-Emilion, με την ευκαιρία της εκπροσώπησης των κρασιών στο νησί από την IconVines (Greek & English)

Ό,τι και να γραφεί για το μυθικό και ένα από τα κορυφαία Château στον κόσμο, το Château Angélus, δεν μπορεί πραγματικά να αποτυπώσει το μεγαλείο

Διθύραμβοι για τις τρεις οινογαστρονομικές βραδιές με τον Λευτέρη Λαζάρου στο NissiBlu Beach Resort. Πήγαμε κι εμείς…

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 16, 17 και 18 Οκτωβρίου οι sold-out, από την πρώτη κιόλας ανακοίνωση, οινογαστρονομικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort, με πρωταγωνιστή