Γιατί μας βασανίζετε κυρία μου;

Δεν ξέρω αν είναι κοινότυπο το σχόλιο/παράπονο / εκδήλωση της αγανάκτησής μου, αλλά έχουμε στο εστιατόριό μας μια πελάτισσα που έρχεται καθημερινά είτε παρέα με ένα άτομο, είτε με πολλές φίλες της και επιδεικνύει σε κάθε επίσκεψή της αρνητισμό μέχρι αηδίας, μηδενίζοντας και καταδικάζοντας τα πάντα και τους πάντες. 
 
…Αλμυρή η τυρόπιτα, γλυκός ο καφές, νερωτό το καπουτσίνο, δεν είναι φρέσκος ο χυμός, σκληρό το κρέας, μυρίζει άσχημα το τυρί και η τελευταία της μόδα ….. “αυτή τη σερβιτόρα και μόνο αυτό το παιδί να στέλνετε στο τραπέζι μας μόνο. Οι άλλοι δεν ξέρουν από εστιατόρια”. Είναι δυνατόν ένα μόνο άτομο να μας χαλά όλων τη διάθεση και να μας σπάζει τα νεύρα καθημερινά και εμείς να κρατάμε γλιφιτζούρι την σαρακοφαγωμένη ατάκα “ο πελάτης έχει πάντα δίκαιο” και “βάλτε από το ένα αυτί και βγάλτε από το άλλο να περάσουμε”;;;
 
Να τη διώξουμε γίνεται να πάει κι λίγο αλλού; 
…και κυρία μου αν διαβάσεις την επιστολή μας, εμάς των σερβιτόρων, αφού όλα είναι μαύρα και άραχνα, όπως είπες, γιατί έρχεσαι κάθε μέρα σε εμάς και στο εστιατόριό μας;;;

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού