Γιατί όλοι κλείνουν το γιορτινό τους τραπέζι στην ταβέρνα του Καμασιά;

Εμείς θα σου πούμε το γιατί, γι’ αυτό κάνε save τις πληροφορίες στο κινητό σου και προώθα τις και σε αυτούς που αγαπάς. Στον πολυβραβευμένο Καμασιά στο Παραλίμνι, θα φας αυτές τις μέρες ένα ανανεωμένο μεζέ, όνομα και πράμα, ψαγμένο και εμπλουτισμένο με καλούδια της φύσης και όχι μόνο, τα οποία μαζεύει ο Ανδρέας ο ίδιος από τα βουνά και τους κάμπους.

Θα σου τα ψήσει στη σχάρα ή στο τηγάνι, μαζί με το έτερόν του ήμισυ και αρχισέφ στην κουζίνα, Ντανιέλλα Καμασιά και θα στα σερβίρουν μαζί με τα παιδιά τους, για να νιώσεις για ακόμη μια φορά, ότι μπαίνεις σε ένα σπίτι, με μια ολάκερη οικογένεια να σε φιλοξενά.

Μέρες γιορτινές που είναι, θες, δε θες, θα ξεφαντώσεις το κατιτίς σου,  θα τραγουδήσεις και θα χορέψεις. Ε’ λοιπόν θα έχεις και μουσικάντηδες, να σε συνοδεύουν ενώ θα σιγοτραγουδάς ρεμπέτικα και ελαφρολαϊκά και συγκεκριμένα το λατρεμένο σχήμα ” Εξ’ ακοής” που θα είναι μαζί σου το βράδυ στις 22 και 23 Δεκεμβρίου, την παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων, καθώς επίσης και στις 30 Δεκεμβρίου και την Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Η ζήτηση για τραπέζι γιορτινό στη βραβευμένη ταβέρνα,  τεράστια, γι’ αυτό η οικογένεια Καμασιά θα σου ανοίξει τις πόρτες του δεύτερού τους σπιτιού και τα μεσημέρια στις 24, 25 και 26 Δεκεμβρίου, αλλά και στις 30 και 31 Δεκεμβρίου, καθώς επίσης και ανήμερα Πρωτοχρονιάς.

Για κρατήσεις, σε προειδοποιώ, για να μην πεις ότι δε στο ‘χω πει, κινήσου έγκαιρα και κράτησε το πιο γιορτινό μεδεκλίδικο τραπέζι με ζωντανή μουσική, τηλεφωνώντας στο 99 605339

Φωτογραφικό υλικό από την σελίδα Instagram του εστιατορίου Ταβέρνα Καμασίας 

Ταβέρνα Καμασιάς
Δαιδάλου 23, Παραλίμνι
23825144

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Από σήμερα και για 4 μέρες, Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου, με ελεύθερη είσοδο

Η Πολιτιστική Επιτροπή του Δήμου Νότιας Λευκωσίας-Ιδαλίου διοργανώνει φεστιβάλ θερινού κινηματογράφου στο δημοτικό αμφιθέατρο. Τέσσερις ημέρες με τέσσερις οικογενειακές ταινίες  από την Δευτέρα 22 Ιουλίου