
Γιατί όταν κάποιοι πάνε σε εστιατόρια του εξωτερικού, ίδιου επιπέδου με τα δικά μας – κάποτε υποδιαίστερα μάλιστα – είναι διαθέσιμοι να πληρώσουν €40 για ένα βοδινό φιλέτο ή €70, €80 για μια αστακοακαρονάδα, ενώ όταν τα φάνε στην Κύπρο, μάς “πυροβολούν”, μπροστά μας, αλλά και πίσω μας, κυρίως διαδιχτυακά, αποκαλώντας μας κλέφτες; Κι εμείς πληρώνουμε ενοίκια υψηλά, μισθούς, αγορά πρώτων υλών με αυξημένους φόρους, ηλεκτρισμό πανάκριβο, Φ.Π.Α, φορολογίες… Δεν ξέρω αν είναι κάποιο σύνδρομο, όταν δεν εκτιμάς τα δικά σου και αποθεώνεις αυτά των άλλων. Ας μας ενημερώσει κάποιος ειδικός περί αυτού.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:







Το Sky7, η “πρεσβεία” των βραβευμένων σεφ στο νησί, υποδέχτηκε μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία με τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin σεφ Vítor Matos, ο οποίος παρουσίασε ένα υψηλού επιπέδου

Η κλασικά αγαπημένη ιταλική κουζίνα έχει τη γαστρονομική της “πρεσβεία” στο Mediterraneo. Το απόλυτο ιταλικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Annabelle, που έχει πλέον καθιερωθεί τόσο στους

Ήρθε κι η Μαμαλού και με την είσοδό της στο κέντρο του άστεως έγινε αμέσως viral. Talk of the town χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και σπρώξιμο,
