


Η εμπειρία
Ο Λευτέρης Λαζάρου, με τον αφοπλιστικό του λόγο και τη βαθιά γνώση της θάλασσας και των προϊόντων της, παρουσίαζε ο ίδιος πριν από κάθε πιάτο τη φιλοσοφία και την έμπνευσή του, αναδεικνύοντας τη σημασία της απλότητας, της ισορροπίας και της ελληνικής ταυτότητας στη γαστρονομία.








Η ομάδα και η ατμόσφαιρα
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στην ομάδα εξυπηρέτησης για την άψογη οργάνωση, τους ιδανικούς χρόνους και τις τέλειες θερμοκρασίες των κρασιών. Η ζωντανή μουσική συνέβαλε στην ατμόσφαιρα, ολοκληρώνοντας την εμπειρία με κομψότητα και συναίσθημα.

Μεγάλος έπαινος ανήκει και στην ομάδα του Executive Chef του ξενοδοχείου, Βασίλη Βασιλείου, η οποία συνεργάστηκε υποδειγματικά με τον Λευτέρη Λαζάρου και την ομάδα του, δημιουργώντας ένα μενού που απογείωσε τον ουρανίσκο με τη λεπτότητα, την πρωτοτυπία και το παιχνίδι των υφών.
Ένα νέο επίπεδο για τη γαστρονομία της περιοχής
Τέτοιες εκδηλώσεις ανεβάζουν τον πήχη της εστίασης στην περιοχή, προβάλλοντας την Κύπρο ως προορισμό γαστρονομικών εμπειριών υψηλού επιπέδου.
Παρόντες κι εμείς σε αυτή τη μοναδική εμπειρία, χειροκροτήσαμε πολλές φορές θερμά όλη την ομάδα για το εξαιρετικό αποτέλεσμα, που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη όσων το έζησαν. Θερμό χειροκρότημα και στην οικογένεια Τοφίνη, το ιδιοκτησιακό team του ξενοδοχείου, τον διευθυντή Παναγιώτη Σουρκούνη και, γενικά, σε όλη την ομάδα που διεκπεραίωσε με απόλυτη επιτυχία το γαστρονομικό τριήμερο.





Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Σας γράφω με ειλικρίνεια και αρκετή απογοήτευση, λίγους μόλις μήνες πριν ανοίξει το εστιατόριό μου στη Λευκωσία, τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Πίστευα ότι το μεγαλύτερο άγχος

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
