
Κι άλλα αστέρια Michelin έρχονται στο Cap St Georges Hotel & Resort, το διήμερο 17 και 18 Νοεμβρίου και συγκεκριμένα στο εμβληματικό Sky Seven. O διάστερος, Γερμανός σεφ Tristan Brandt, θα αποδείξει επί κυπριακών εδαφών, την δεινή του ικανότητα στη fusion κουζίνα, στηριγμένη συθέμελα στις καταβολές της γαλλικής κουζίνας, δημιουργώντας πιάτα με παρθενογένεση και εκλεπτυσμό.
Για πληροφορίες, κράτηση θέσης ή και πακέτου διαμονής επικοινωνείτε στο 26 000000 ή με email στο reservations@capstgeorges.com



Το Cap St Georges Hotel & Resort υποδέχεται με υπερηφάνεια τον διάσημο Πορτογάλο σεφ Vítor Matos, βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, για δύο μοναδικές βραδιές

Το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή παρουσιάζει τη μεγάλη έκθεση «Από τον Monet στον Warhol», που θα διαρκέσει από τις 6 Δεκεμβρίου 2025 έως τις

Η υψηλή γαστρονομία συναντά την υψηλή ραπτική στο Παρίσι, όπου ο οίκος Louis Vuitton εγκαινιάζει το δικό του Tea Time, επιμελημένο από τον πολυβραβευμένο pastry
