
Είμαι υπέρ της ελευθερίας του λόγου, του δημοκρατικού δικαιώματος να εκφέρει δημόσια κάποιος την άποψη και τα πιστεύω του, αλλά κάπου η φάση με τα social media έχει ξεφύγει. Είμαι ιδιοκτήτης εστιατορίου και πραγματικά δίνω όλο μου το είναι για να έχω ένα καλό αποτέλεσμα.
Δυστυχώς όμως κάποιοι, που είναι πικρόχολοι, εκδικητικοί ή δεν ξέρω πώς αλλιώς να τους χαρακτηρίσω, γράφουν την προσωπική τους άποψή, αφήνοντας ένα μαύρο, μόνιμο στίγμα στα reviews. Έχουμε, thanks god, ένα σεφ εξαίρετο που ξέρει να φτιάχνει άριστα al dente ριζότο και ζυμαρικά.
Έρχεται ο κύριος Ψ και βάζει 1 αστέρι από τα 5 γιατί τα ζυμαρικά δεν ήταν βρασμένα όπως του τα έκανε η γιαγιά του στο χωριό πριν 50 χρόνια. Ο άλλος μας έγραψε Very bad service γιατί δεν του δώσαμε το τραπέζι στο παράθυρο, που το κράτησε ένα ζευγάρι ένα μήνα πριν για τα 20 χρόνια γάμου του.
Ο άλλος μας έστειλε τρεις φορές το βοδινό φιλέτο πίσω γιατί δεν ήταν medium ψημένο όπως το τρώει άλλου, χρεώσαμε μόνο το ένα από τα τρία και μας κατηγορεί ότι “κανονικά έπρεπε να μας χαρίσουν το ποσό αφού μας ταλαιπώρησαν τόσο”.
Κι αυτός ένα αστέρι από τα πέντε. Και το πιο τραγικό, να σου γράφουν σχόλια τον Δεκέμβρη για απαίσιο φιλέτο κοτόπουλο με κρεμώδη σος με σαφράν, ενώ εμείς αφαιρέσαμε το συγκεκριμένο πιάτο από τον περασμένο Μάρτη που αλλάξαμε το μενού. Δυστυχώς τα γραπτά μένουν και εμείς ουσιαστικά είμαστε έρμαιο του κάθε ενός που θέλει να μας ρίξει το φαρμάκι του.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Ό,τι και να γραφεί για το μυθικό και ένα από τα κορυφαία Château στον κόσμο, το Château Angélus, δεν μπορεί πραγματικά να αποτυπώσει το μεγαλείο
Ετοιμαστείτε για τη μικρή… αναστάτωση του φθινοπώρου! Αυτή που μας λέγανε ότι δε θα ξανάχουνε μα τελικά την αφήσανε και εφέτος. Την Κυριακή αλλάζει η
Από Αθήνα μέχρι και στην Άλωνα και συγκεκριμένα στην γκαλερί του νεοαφιχθέντος εστιατορίου Αλώνια & Σαλόνια, θα περιοδεύσει «Η Τελευταία Συνεδρία του Φρόιντ» που ανέβασε
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 16, 17 και 18 Οκτωβρίου οι sold-out, από την πρώτη κιόλας ανακοίνωση, οινογαστρονομικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort, με πρωταγωνιστή
Ο Οδηγός Michelin, μπορεί να σου θυμίζει εστιατόρια και αστέρια, μα μάθε ότι στα 1920 ο Οδηγός Michelin στη Γαλλία συμπεριλάμβανε προτεινόμενα ξενοδοχεία για να