Είσαι Redyyyy για Πασχάλη live στη Μουσική Σκηνή Red;

Η Μουσική σκηνή RED και η Disco Forever παρουσιάζουν το ΠΑΣΧΑΛΗΣ LIVE/ The Party Goes On με τον αγαπημένο και διαχρονικό τραγουδιστή της Ελληνικής ποπ μουσικής, ο οποίος έρχεται για μια μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024 στο RED για ένα party που δεν σταματάει ποτέ!!!

Διανύοντας 60 ολόκληρα χρόνια στην ελληνική ποπ σκηνή, ο αγαπημένος Πασχάλης έρχεται στην Κύπρο για να μας ξεσηκώσει με τα τραγούδια του, τις τεράστιες επιτυχίες που ξεκινούν με τον “Τρόπο και το Σχολείο”, συνεχίζουν με το “Μάθημα Σολφέζ”, “Το Κορίτσι του Μάη” το “Αν μια μέρα σε χάσω”, το “Φύγε σε παρακαλώ”, τον “Αλέξη”, τη “Συγνώμη”.

Το πάρτι συνεχίζεται με τα τραγούδια από το πολυπλατινένιο άλμπουμ “9 Τρόποι Αγάπης” (“Παραδώσου λοιπόν”, “Μη με μαρτυρήσεις”, “Κατερίνα Κατερινάκι”, το “Μπαράκι” και καταλήγουμε στο σήμερα με το “Είσαι το ταίρι μου” και δεκάδες ακόμα τραγούδια από όλες τις δεκαετίες της μεγάλης καριέρας του Πασχάλη!

Μια μεγάλη αναδρομή με επιτυχίες από τις δεκαετίες ’60ς, ’70ς, ’80ς, ’90ς, μέχρι και σήμερα.

Μαζί του στην κιθάρα και το τραγούδι: Stelios Mac.

Παίζουν οι μουσικοί:

Αντώνης Πιτσολάντης/ Μιχάλης Λιάμης/ Παναγιώτης Τσαλόπουλος

Στα Decks οι Dj’s της Disco Forever Petros sophoclides & Jimmy The Destroyer

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Είσοδος:  20€

Μετά την αγορά των εισιτηρίων,  κάνετε την κράτησή σας στη μουσική σκηνή RED (99059257) ή στην Disco Forever (97 638188).

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων της εκδήλωσης είναι τα παρακάτω:

www.ticketmaster.cy

Καταστήματα ACS Courier

Πληροφορίες από την ιστοσελίδα της Ticketmaster.cy

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts