Εδώ θα πας για κλέφτικο και θα μας θυμηθείς!

Το κλέφτικο σου θα το φας Όπως παλιά, εκεί που ξέρουν να το φτιάχνουν παραδοσιακά κι αυθεντικά. Στο Για Σουβλάκι όπως παλιά, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, το κλέφτικο γιορτάζει μαζί με εσένα που περίμενες εδώ και καιρό τους ανθρώπους της αγαπημένης ταβέρνας του Στροβόλου να πυρώσουνε τον φούρνο τους με άφθονα ξύλα, για να μπουν μέσα τα λαχταριστά κλέφτικα και οι μοσχομυριστές πατάτες.

Κλείσε κι εσύ εγκαίρως, σαν και του λόγου μας, ένα από τα τραπέζια της ανακαινισμένης αυλής που μοσκοβολά γιασεμί, γέμισε το ποτήρι σου αφρίζουσα μπύρα και τσιμπλολόγα, πριν φτάσει το τιμώμενο, παραδοσιακό έδεσμα, όλα τα συνοδευτικά του.

Δροσερή σαλάτα, ένα κεσεδάκι γιαούρτι, ταχίνι, κάππαρη για απαιτητικούς και ένα μεγάλο, σουσαμένιο κουλούρι, θα ανοίξουν δυναμικά την παράσταση, προετοιμάζοντάς σας για τη γευστική συνέχεια. Άμα ανοίξει ο φούρνος, τα αρώματα του ξύλου, της δάφνης και των αρωματικών, εγγυημένα θα φτάσουν μέχρι και το τραπέζι σου, που πολύ σύντομα θα υποδεχθεί το καλοψημένο, από καλό κρέας, κλέφτικο και πατάτες, που λιώνουν με το άγγιγμα του πιρουνιού.



*Διατίθεται και για delivery, αλλά και για take way. Προτείνεται έγκαιρη κράτηση τραπεζιού.

Μαχαιρά 1, Στρόβολος, 2049
22 311181 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού