Εδώ θα πας για κλέφτικο και θα μας θυμηθείς!

Το κλέφτικο σου θα το φας Όπως παλιά, εκεί που ξέρουν να το φτιάχνουν παραδοσιακά κι αυθεντικά. Στο Για Σουβλάκι όπως παλιά, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, το κλέφτικο γιορτάζει μαζί με εσένα που περίμενες εδώ και καιρό τους ανθρώπους της αγαπημένης ταβέρνας του Στροβόλου να πυρώσουνε τον φούρνο τους με άφθονα ξύλα, για να μπουν μέσα τα λαχταριστά κλέφτικα και οι μοσχομυριστές πατάτες.

Κλείσε κι εσύ εγκαίρως, σαν και του λόγου μας, ένα από τα τραπέζια της ανακαινισμένης αυλής που μοσκοβολά γιασεμί, γέμισε το ποτήρι σου αφρίζουσα μπύρα και τσιμπλολόγα, πριν φτάσει το τιμώμενο, παραδοσιακό έδεσμα, όλα τα συνοδευτικά του.

Δροσερή σαλάτα, ένα κεσεδάκι γιαούρτι, ταχίνι, κάππαρη για απαιτητικούς και ένα μεγάλο, σουσαμένιο κουλούρι, θα ανοίξουν δυναμικά την παράσταση, προετοιμάζοντάς σας για τη γευστική συνέχεια. Άμα ανοίξει ο φούρνος, τα αρώματα του ξύλου, της δάφνης και των αρωματικών, εγγυημένα θα φτάσουν μέχρι και το τραπέζι σου, που πολύ σύντομα θα υποδεχθεί το καλοψημένο, από καλό κρέας, κλέφτικο και πατάτες, που λιώνουν με το άγγιγμα του πιρουνιού.



*Διατίθεται και για delivery, αλλά και για take way. Προτείνεται έγκαιρη κράτηση τραπεζιού.

Μαχαιρά 1, Στρόβολος, 2049
22 311181 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts