
Η “γεννηθείσα” στο Πιεμόντε το 1964, Nutella από τον σοκο – κολοσσό Ferrero, γιορτάζει εφέτος τα 60χρονά της με μια εμβόλιμη έκπληξη στην γκάμα προϊόντων της. Λίγο οι απαιτήσεις των καταναλωτών και λίγο οι δυσανεξίες, ώθησαν τους διευθύνοντες να καταθέσουν τον Δεκέμβριο του 2023, δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την 100% φυτικής προέλευσης Nutella.
Ενημερωτικά η γλυκιά αμαρτία της Ferrero, περιέχει μόνο 8.7% μη φυτικής προέλευσης υλικά (σκόνη αποβουτυρωμένου γάλακτος), του οποίου το υποκατάστατό του για την δημιουργία της Vegan εκδοχής με κακάο και φουντούκια, δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Εικάζεται ότι ίσως χρησιμοποιηθεί σκόνη σόγιας, ενώ οι λάτρεις του είδους, ας μην ανησυχούν ούτε για τη γεύση, μα ούτε και για την υφή, εφόσον οι διαφορές θα είναι αμελητέες.
Η προγραμματισμένη κυκλοφορία στις αγορές, τροχοδρομείται για το Φθινόπωρο του 2024 και αναμένεται να καλύψει τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού, αλλά και των patissier, οι οποίοι επιθυμούσαν διακαώς να δημιουργήσουν vegan γλυκά, με πραγματική νουτέλλα και όχι κάποιο παραπλήσιας γεύσης, υλικό, άλλου brand.


Ένα τραπέζι μπορεί να ενώσει ανθρώπους και να αλλάξει ζωές; Σίγουρα ΝΑΙ! Το βραβευμένο εστιατόριο της Πάφου The Lodge Southern African Steak and Seafood Restaurant,

Κρυμμένο μεταξύ ουρανού και θάλασσας, ανάμεσα στο πλούσιο πράσινο του resort και των πανέμορφων πισίνων του, θα βρεις το Pelagos. Ένα ταβερνάκι απλό, προσιτό για

Το Cap St Georges Hotel & Resort υποδέχεται με υπερηφάνεια τον διάσημο Πορτογάλο σεφ Vítor Matos, βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, για δύο μοναδικές βραδιές

Το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή παρουσιάζει τη μεγάλη έκθεση «Από τον Monet στον Warhol», που θα διαρκέσει από τις 6 Δεκεμβρίου 2025 έως τις
