Κάτι γλυκό ανοίγει και μάθαμε πως το λένε Γλυκοπωλείο το Αϊβαλιώτικο

Εμείς σας το ΄παμε εδώ και καιρό. Τα γλυκά στο Ταβερνείο το Ιστορικόν, στην αγαπημένη σου ταβέρνα που έχει μπει για τα καλά στο DNA σου, έχουν ένα άλλο χαρακτήρα. Έχουν μια γλύκα διαφορετική, μια τσαχπινιά, ένα twist δημιουργικό, μα συνάμα αυθεντικό και παραδοσιακό.

Ε’ λοιπόν, οι άνθρωποί του και συγκεκριμένα η ψυχή του μαγαζιού, ο Φιλόκυπρος Πολυκάρπου και η ζαχαροπλαστική του ομάδα, αποδεικνύουν εμπράκτως την αγάπη τους για τις γλυκοαλχημείες, λανσάροντας σε λίγες μέρες ένα πανέμορφο, με ρετρό χαρακτήρα, γλυκοπωλείο.

Το Γλυκοπωλείο το Αϊβαλιώτικο, δε θα δυσκολευτείς διόλου να το βρεις γιατί βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το Ταβερνείο το Ιστορικόν, στον ιστορικό πυρήνα του Αγίου Δομετίου. Έμφασή του τα μπακλαβαδοειδή, φτιαγμένα με πολλή, μα πολλή αγάπη, πρώτες ύλες, ποιοτικές και ψαγμένες, πολίτικο ταμπεραμέντο και φύλλο κρούστας για βράβευση.

Μπακλαβάς τριγωνικός, σαραγλί με χαλεπιανό, κοχύλια με χαλεπιανό και πιστάτσιο, μόνο κάποια από τα σπιτικά δημιουργήματα που θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Château Angelus. Συνέντευξη με την Anna Tkachenko Marie, Export Director Europe του μυθικού οινοποιείουτου Saint-Emilion, με την ευκαιρία της εκπροσώπησης των κρασιών στο νησί από την IconVines (Greek & English)

Ό,τι και να γραφεί για το μυθικό και ένα από τα κορυφαία Château στον κόσμο, το Château Angélus, δεν μπορεί πραγματικά να αποτυπώσει το μεγαλείο

Διθύραμβοι για τις τρεις οινογαστρονομικές βραδιές με τον Λευτέρη Λαζάρου στο NissiBlu Beach Resort. Πήγαμε κι εμείς…

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 16, 17 και 18 Οκτωβρίου οι sold-out, από την πρώτη κιόλας ανακοίνωση, οινογαστρονομικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort, με πρωταγωνιστή