Και αθλητικός προορισμός το Cap St Georges Hotel & Resort

Ναι καλά διαβάσατε! Το κορυφαίο Cap St Georges Hotel & Resort, εκτός από προορισμός χαλάρωσης, ψυχικής ηρεμίας και υψηλής γαστρονομίας, αποτελεί και προορισμό προετοιμασίας για αθλητικούς σκοπούς, με έμφαση από ότι μάθαμε στο ποδόσφαιρο.

Την παρούσα στιγμή βρίσκονται στο Resort οι Εθνικές Ομάδες Ποδοσφαίρου της Εσθονίας και της Σουηδίας, οι οποίες δηλώνουν ιδιαίτερα ευχαριστημένες από το όλο πακέτο που προσφέρει το πολυτελές θέρετρο της Πάφου.

Η ομάδα της Fine & Dine, μίλησε σήμερα με τον γενικό διευθυντή του Cap St Georges, Χάρη Γεωργίου, ζητώντας περισσότερες πληροφορίες για το τι έχει να προσφέρει το Resort, καθιστώντας το έτσι προσελκυστικό προορισμό για την προετοιμασία των Εθνικών Ομάδων. 

Αυτό που μάθαμε μας χαροποίησε ιδιαίτερα, γιατί ενημερωθήκαμε ότι το θέρετρο διαθέτει  δύο υπερσύγχρονα γήπεδα ποδοσφαίρου, τα οποία έχουν πάρει την έγκριση από την UEFA. Επίσης το θέρετρο έχει ετοιμάσει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις προετοιμασιών ομάδων, συμπεριλαμβανομένων VIP lounge, τελευταίας τεχνολογίας, γυμναστήριο και χώρους αποδυτηρίων. 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts