Οι Βιολογικοί Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου βραβεύονται ως οι καλύτεροι στην Ευρώπη

Τιμή και δόξα για την Ελλάδα, αλλά και τους Βιολογικούς Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, εφόσον στις 28 Οκτωβρίου 2023 βραβεύτηκαν ως οι καλύτεροι στην Ευρώπη.

Η όλη εκδήλωση γαστρονομικών βραβείων του εγνωσμένου αξίας οργανισμού CEUCO, έλαβε χώρα στην πόλη Castellion, στη Βαλένθια της Ισπανίας, με τον ιδρυτή του βιολογικού ελαιώνα, Γιώργο Σακελλαρόπουλο, να κατακτά την 1η θέση με τον τίτλο του BEST EUROPEAN ORGANIC OLIVE PRODUCER 2023.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κριτική επιτροπή συμμετείχε μια μεγάλη ομάδα από έγκριτους γευσιγνώστες και τα μέλη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Γαστρονομίας και Οινολογίας (CEUCO), που ξεπερνά τα 10.000 μέλη.

Στη σύντομη ομιλία του ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος δήλωσε ότι νιώθει, πώς την ίδια στιγμή, επιβραβεύεται η χώρα του η Ελλάδα και ο τόπος του η Σπάρτη, αλλά και ολόκληρη η Ελληνική Ελαιοκομία, μα και όλοι οι Έλληνες ελαιοπαραγωγοί, γενικότερα.

Δήλωσε επίσης ότι το εν λόγω βραβείο, αποτελεί βραβείο ζωής, εφόσον ήταν το αποτέλεσμα μιας πολυετούς προσπάθειας που ξεκίνησε από ένα όραμα για να φτάσει στην κορυφή της γαστρονομικής Ευρώπης σήμερα.

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts