
Καθότι, ως γνωστό, ο έρωτας περνά από το στομάχι, φρόντισε στις 14 του Φλεβάρη να περάσεις κι εσύ από το πρωτευουσιάνικο εστιατόριο θαλασσινών, Παραγάδι. Η ομάδα των chef έχει ετοιμάσει, βάζοντας, εκτός από τη μαεστρία της, άφθονες δόσεις αγάπης, ένα μοναδικό set menu, σε τιμή έκπληξη.
Ένα ορθά δομημένο μενού που θα σου ανοίξει την όρεξη με λαχταριστά ορεκτικά, αλοιφές και σαλατοδημιουργίες θαλασσινών, ακολουθούμενα με σολομό millefeuille, χειροποίητο κεκάκι κάβουρα, το περιβόητο σαγανάκι Mon amour και φιλετάκια από μπακαλιάρο.
Πιες ακόμη μια γουλιά από αφρώδες ή λευκό κρασάκι και πες “ναι” στην παέλια θαλασσινών, στο κανταΐφι με γαρίδα και κάβουρα, που θα προετοιμάσουν το έδαφος για το φιλέτο μπαρμπουνιού με πέστο και τα γεμιστά με αστακό, ραβιόλι.
Όχι, δεν τελειώνουμε εδώ γιατί τα καλύτερα έπονται, εφόσον η κουζίνα θα στείλει και στο δικό σου τραπέζι, χταπόδι σχάρας πάνω σε στρώμα από Σαντορινιά φάβα, αλλά και εξέχουσα αστακοουρά, γαρίδες τίγρης και φυσικά, λαυράκι σχάρας πλάι σε άγρια σπαράγγια.
Οι επιδόρπιες φράουλες θα βουτήξουν μέσα σε σοκολάτα, ενώ η ρευστή καρδιά του Chocolate lava cake, θα χυθεί σαν λάβα μόλις και οι δυο σας αγγίξετε με το κουτάλι, το σοκολασμένο γλυκό των pastry chefs.
Επικοινωνείτε απ’ ευθείας με το εστιατόριο για περαιτέρω πληροφορίες και κρατήσεις.
Νιόβης 3, Λευκωσία, 1086
22 491310
Ό,τι και να γραφεί για το μυθικό και ένα από τα κορυφαία Château στον κόσμο, το Château Angélus, δεν μπορεί πραγματικά να αποτυπώσει το μεγαλείο
Ετοιμαστείτε για τη μικρή… αναστάτωση του φθινοπώρου! Αυτή που μας λέγανε ότι δε θα ξανάχουνε μα τελικά την αφήσανε και εφέτος. Την Κυριακή αλλάζει η
Από Αθήνα μέχρι και στην Άλωνα και συγκεκριμένα στην γκαλερί του νεοαφιχθέντος εστιατορίου Αλώνια & Σαλόνια, θα περιοδεύσει «Η Τελευταία Συνεδρία του Φρόιντ» που ανέβασε
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 16, 17 και 18 Οκτωβρίου οι sold-out, από την πρώτη κιόλας ανακοίνωση, οινογαστρονομικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort, με πρωταγωνιστή
Ο Οδηγός Michelin, μπορεί να σου θυμίζει εστιατόρια και αστέρια, μα μάθε ότι στα 1920 ο Οδηγός Michelin στη Γαλλία συμπεριλάμβανε προτεινόμενα ξενοδοχεία για να