Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ολοκληρώνει το φετινό, συναυλιακό καλοκαίρι του στην Κύπρο, με πέντε συναυλίες.

Μαζί του επί σκηνής, τέσσερις Κύπριοι μουσικοί, καινούριοι συνοδοιπόροι που δίνουν στα τραγούδια μια διαφορετική προσέγγιση μέσα από τους ήχους εγχόρδων και κρουστών.

Με διαφορετικές ενορχηστρώσεις, το πρόγραμμα χαρακτηρίζεται από στιγμές μεγάλης έντασης και συγκίνησης αλλά και τη χαρά αυτής της συνάντησης, την επικοινωνία των μουσικών μεταξύ τους αλλά και με το κοινό, την ελευθερία του αυτοσχεδιασμού και τη συνύπαρξη διαφορετικών μουσικών κόσμων.

Περισσότερες Πληροφορίες:

Μάριος Τακούσιης: πλήκτρα

Λευτέρης Μουμτζής: μπάσο

Γιάννης Κουτής: ούτι, κιθάρα, κρουστά

Νικόλας Τσαγγάρης: Τύμπανα

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Φωνή, κιθάρα


Ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας – Βασίλης Δρούγκας

Σχεδιασμός Φωτισμών: Χρίστος Χαραλάμπους


Διοργάνωση | Παραγωγή: Roll Out Vision Services


ΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ:

   • Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου, Διώνειο Αμφιθέατρο, Δένεια

   • Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Αμφιθέατρο Δερύνειας

   Με τη στήριξη του Δήμου Παραλιμνίου – Δερύνειας στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μουσικής του δήμου.

   • Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου, Αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς

   • Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου, Αμφιθέατρο Πισσουρίου

   • Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Αμφιθέατρο Ιδαλίου

Εισιτήρια: €30 (Προπώληση) / €40 (Είσοδος) | Δημοτικό Αμφιθέατρο Δερύνειας: €25 (Προπώληση) , €35 (Είσοδος)


Ώρα Έναρξης: 8.30 μ.μ.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 7.30 μ.μ.
Εισιτήρια από Soldoutticketbox.com και στην είσοδο των Αμφιθεάτρων 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Μίλτος Πασχαλίδης γιορτάζει τα 30 χρόνια της προσωπικής του δισκογραφίας με μια συναυλία όνειρο

Φέτος ο Μίλτος κλείνει τριάντα χρόνια προσωπικής δισκογραφίας, και τα γιορτάζει μαζί μας. Χρόνια πλούσια, γεμάτα σημαντικές συνεργασίες, αξέχαστες γνωριμίες που εξελίχθηκαν σε φιλίες ζωής,

“Μοντέρνα Κυπριακή Κουζίνα” με τον Σεφ Αντώνη Αττούνη: Σεμινάριο για την Επανεφεύρεση της Παράδοσης με Γαστρονομική Καινοτομία

Η κυπριακή κουζίνα κουβαλά στις γεύσεις της μνήμες, ιστορία και πολιτισμό. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η γαστρονομία καλείται να επανεφεύρει την παράδοση, παντρεύοντας τις ρίζες