Ο βραβευμένος με 1 αστέρι Michelin, Γάλλος σεφ Nicolas Isnard στο Cap St Georges Hotel & Resort

Ακόμη ένα βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ, θα φιλοξενήσει το εστιατόριο Sky7 στο τουριστικό θέρετρο Cap St Georges Hotel & Resort στις 28 και 29 Σεπτέμβριου. Πρόκειται για τον Γάλλο σεφ, Nicolas Isnard ο οποίος έχει να επιδείξει μια σπουδαία επαγγελματική πορεία στην υψηλή γαστρονομία, γεμάτη βραβεύσεις και αναγνωρίσεις.

Ο Nicolas Isnard εμπνευσμένος από τη παράδοση της Γαλλικής κουζίνας, χρησιμοποιώντας παράλληλα και κυπριακά ολόφρεσκα προϊόντα της περιοχής Αγίου Γεωργίου Πέγειας, θα παρουσιάσει ξεχωριστά πιάτα αποκλειστικά για όσους τυχερούς παρευρεθούν στις 28 και 29 Σεπτέμβριου στο Sky7.

O Γάλλος σεφ ο οποίος τα τελευταία χρόνια μαγείρεψε για τα μεγαλύτερα ονόματα του διεθνούς jet set. Φημίζεται για τις μαγειρικές του ικανότητές, οι οποίες τον έκαναν να ξεχωρίσει στο εστιατόριο του L’ Auberge de la Charme, στο οποίο κέρδισε και το αστέρι Michelin.

Όσοι επιθυμούν να απολαύσουν τη μοναδική αυτή γαστρονομική βραδιά μπορούν να κάνουν έγκαιρα την κράτησή τους τηλεφωνώντας στο 26 000 000 ή στέλνοντας email για κράτηση στο reservations@capstgeorges.com.

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού