
Ήταν ένα όνειρο, πολλών ετών. Για αρκετά, μάλιστα χρόνια, θεωρείτο όνειρο θερινής νυχτός, μα να που έφτασε η στιγμή, το “κρασί” μπήκε στο αυλάκι και η Κύπρος μας θα αποκτήσει για πρώτη φορά, Σχολή για Σομελιέ (Wine Sommelier).
Εκπαιδευτική βάση της σχολής, το Βουνί Λεμεσού, ενώ διοικητικά η σχολή θα υπάγεται στη Σχολή Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας στην Πάφο.
Καλό ξεκίνημα να έχουμε και είθε οι οινοχόοι μας να πολλαπλασιαστούν γιατί τους έχουμε πραγματικά ανάγκη. Μεγάλη η ζήτηση στα εστιατόρια και στα ξενοδοχεία, μα μηδαμινή η προσφορά.







Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
