Ο ΤΑΤΑΣ φέρνει την επανάσταση στο σουβλάκι. Γίνεται το πρώτο εστιατόριο στην Κύπρο με Conversational AI παραγγελία μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης

Ο ΤΑΤΑΣ, το νεοαφιχθέν σουβλατζίδικο στον Στρόβολο φέρνει μια νέα εποχή στο φαγητό και γίνεται το πρώτο εστιατόριο παγκυπρίως όπου μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου μέσω AI ( Conversational Τεχνητή Νοημοσύνη).
 
Γράψε απλά, όπως θα μιλούσες σ’ έναν φίλο:
 
> «Γεια σας, θέλω μια πίτα μιξ ενισχυμένη και μια κανονική πίτα σουβλάκια κοτόπουλο. Πατάτες τηγανητές και ένα ταχίνι.»
 
Και η έξυπνη βοηθός του ΤΑΤΑ θα:
 
Καταγράψει σωστά την παραγγελία σου
 
Σε ρωτήσει αν θέλεις να προσθέσεις κάτι ή ποτό
 
Επιβεβαιώσει το όνομά σου και τον αριθμό τηλεφώνου
 
Υπολογίσει αυτόματα το τελικό ποσό
 
Σου στείλει χάρτη και χρόνο παράδοσης
 
Παράδειγμα από πραγματική συνομιλία:
 
> «1 Μιξ Ενισχυμένη
1 Κοτόπουλο Κανονική
1 Πατάτες
1 Ταχίνι
Σύνολο: €…..
 
Όλα με απλή, ανθρώπινη συνομιλία, χωρίς εφαρμογές, μενού ή καθυστερήσεις.
 
Ο ΤΑΤΑΣ – το σουβλατζίδικο του μέλλοντος, σήμερα.
Στρόβολος, Τηλ. 22435377
 
Παράγγειλε κι εσύ μέσω του link και δες τη μαγεία της AI στην πράξη:
Η AI παραγγελία προς το παρόν αφορά μόνο το Take Away 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού