Πήγαμε οι συνάδελφοι από την τράπεζα σε καλό εστιατόριο ξενοδοχείου και από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε ότι το βάλανε στον αυτόματο…

Στον αυτόματο. Πήγαμε οι συνάδελφοι από την τράπεζα σε καλό εστιατόριο ξενοδοχείου και από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε ότι το βάλανε στον αυτόματο. Η υποδοχή από την μουτρωμένη σερβιτόρα όταν μπήκαμε ήταν του τύπου: What can I do for you? Τι να κάνεις κορίτσι μου κι εσύ για μας, αφού κανένας δε σε δίδαξε και σε έριξε έτσι χωρίς σωσίβια στη φουρτούνα. Νερό βάζαμε μόνοι μας, κρασί μόνοι μας, πιρούνια δεν ήρθαν για το φαγητό και τα ζητούσαμε για 5 λεπτά, τα πιάτα προσγειωνόντουσαν βαριά στα τραπέζια λες και τα κάρφωναν με σφυρί και σαν ήρθε και ο λογαριασμός, ήρθε και ένα χαμόγελο από την κοπελιά, η οποία μας είπε και πώς να βάλουμε τα tips στο μηχανάκι. Ουδέν σχόλιο. Απλά γνωρίζω, ότι το ψάρι από το κεφάλι βρομά.

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Εμπειρία αστέρων στο Sky7. Όλα όσα ζήσαμε στο υπέρλαμπρο δείπνο του βραβευμένου με δυο αστέρια Michelin chef Vitor Matos (Greek & English)

Το Sky7, η “πρεσβεία” των βραβευμένων σεφ στο νησί,  υποδέχτηκε μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία με τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin σεφ Vítor Matos, ο οποίος παρουσίασε ένα υψηλού επιπέδου