Πήγαμε οι συνάδελφοι από την τράπεζα σε καλό εστιατόριο ξενοδοχείου και από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε ότι το βάλανε στον αυτόματο…

Στον αυτόματο. Πήγαμε οι συνάδελφοι από την τράπεζα σε καλό εστιατόριο ξενοδοχείου και από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε ότι το βάλανε στον αυτόματο. Η υποδοχή από την μουτρωμένη σερβιτόρα όταν μπήκαμε ήταν του τύπου: What can I do for you? Τι να κάνεις κορίτσι μου κι εσύ για μας, αφού κανένας δε σε δίδαξε και σε έριξε έτσι χωρίς σωσίβια στη φουρτούνα. Νερό βάζαμε μόνοι μας, κρασί μόνοι μας, πιρούνια δεν ήρθαν για το φαγητό και τα ζητούσαμε για 5 λεπτά, τα πιάτα προσγειωνόντουσαν βαριά στα τραπέζια λες και τα κάρφωναν με σφυρί και σαν ήρθε και ο λογαριασμός, ήρθε και ένα χαμόγελο από την κοπελιά, η οποία μας είπε και πώς να βάλουμε τα tips στο μηχανάκι. Ουδέν σχόλιο. Απλά γνωρίζω, ότι το ψάρι από το κεφάλι βρομά.

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Château Angelus. Συνέντευξη με την Anna Tkachenko Marie, Export Director Europe του μυθικού οινοποιείουτου Saint-Emilion, με την ευκαιρία της εκπροσώπησης των κρασιών στο νησί από την IconVines (Greek & English)

Ό,τι και να γραφεί για το μυθικό και ένα από τα κορυφαία Château στον κόσμο, το Château Angélus, δεν μπορεί πραγματικά να αποτυπώσει το μεγαλείο