Στον αυτόματο. Πήγαμε οι συνάδελφοι από την τράπεζα σε καλό εστιατόριο ξενοδοχείου και από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε ότι το βάλανε στον αυτόματο. Η υποδοχή από την μουτρωμένη σερβιτόρα όταν μπήκαμε ήταν του τύπου: What can I do for you? Τι να κάνεις κορίτσι μου κι εσύ για μας, αφού κανένας δε σε δίδαξε και σε έριξε έτσι χωρίς σωσίβια στη φουρτούνα. Νερό βάζαμε μόνοι μας, κρασί μόνοι μας, πιρούνια δεν ήρθαν για το φαγητό και τα ζητούσαμε για 5 λεπτά, τα πιάτα προσγειωνόντουσαν βαριά στα τραπέζια λες και τα κάρφωναν με σφυρί και σαν ήρθε και ο λογαριασμός, ήρθε και ένα χαμόγελο από την κοπελιά, η οποία μας είπε και πώς να βάλουμε τα tips στο μηχανάκι. Ουδέν σχόλιο. Απλά γνωρίζω, ότι το ψάρι από το κεφάλι βρομά.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον βραβευμένο executive chef του εστιατορίου στο οποίο προσλήφθηκα πριν 4 μήνες για την όλη κουλτούρα σεβασμού που έχει κτίσει με εμάς
Η Golden Gallery by Kapatays έχει την τιμή να παρουσιάσει ταυτόχρονα την ατομική έκθεση του Ανδρέα Χαραλαμπίδη και του Μιχάλη Χαραλαμπίδη. Τα εγκαίνια θα τελέσει
Η ATRIA MUSIC & η AGENDA PRODUCTION BERLIN παρουσιάζουν ένα πραγματικό χειμωνιάτικο παραμύθι με τη συμμετοχή καλλιτεχνών από το Τσίρκο της Κούβας. Μαζί με τις
Βάσει 477.287 έγκυρων αξιολογήσεων για 15.478 τρόφιμα στη βάση δεδομένων της Taste Atlas, αυτές οι κουζίνες έχουν συγκεντρώσει τις υψηλότερες μέσες βαθμολογίες. Χαράς Ευαγγελία φυσικά