Πήγαμε οι συνάδελφοι, σε ταβέρνα που διαφήμιζε ότι θα έχει και μουσική από τότε που καθίσαμε εκεί, συνειδητοποιήσαμε ότι δεν μπορούμε καν να επικοινωνήσουμε ούτε με τους δίπλα μας, λόγω της υπερβολικά δυνατής μουσικής…

Μέρα τρίτη κι ακόμη τα αυτιά μας βουίζουν και πάμε κατά τα φαινόμενα για επίσκεψη σε ωρυλά. Πήγαμε οι συνάδελφοι από την τράπεζα, σε ταβέρνα που διαφήμιζε ότι θα έχει και μουσική και από τις 20.30 που καθίσαμε εκεί, συνειδητοποιήσαμε ότι δεν μπορούμε καν να επικοινωνήσουμε ούτε με τους δίπλα μας, λόγω της υπερβολικά δυνατής μουσικής. Παρακαλέσαμε δις τον ιδιοκτήτη να τη χαμηλώσει και μας είπε ότι λόγω της ιδιομορφίας του χώρου, θαμώνες που κάθονται σε άλλα σημεία του εστιατορίου, δεν ακούνε καλά, για αυτό πρέπει να παραμείνει σε αυτά τα ντεσιμπέλ. Απλά διερωτώμαι αν υπάρχει σχετική νομοθεσία για το μάξιμουμ των ντέσιμπελ εντός του εστιατορίου για λόγους ασφαλείας και υγείας – των αυτιών και της ακοής κυρίως – των παρευρισκομένων; Για να μην παρανοηθεί η ερώτησή μου, δεν εννοώ για την ενόχληση που πιθανόν να συμβεί στα γειτονικά σπίτια ή καταλύματα, αλλά για την υγεία αυτών που για 2 ώρες και περισσότερο θα υπόκεινται στον βασανιστικό ηχητικό βομβαρδισμό που δεχθήκαμε κι εμείς.

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Château Angelus. Συνέντευξη με την Anna Tkachenko Marie, Export Director Europe του μυθικού οινοποιείουτου Saint-Emilion, με την ευκαιρία της εκπροσώπησης των κρασιών στο νησί από την IconVines (Greek & English)

Ό,τι και να γραφεί για το μυθικό και ένα από τα κορυφαία Château στον κόσμο, το Château Angélus, δεν μπορεί πραγματικά να αποτυπώσει το μεγαλείο

Διθύραμβοι για τις τρεις οινογαστρονομικές βραδιές με τον Λευτέρη Λαζάρου στο NissiBlu Beach Resort. Πήγαμε κι εμείς…

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 16, 17 και 18 Οκτωβρίου οι sold-out, από την πρώτη κιόλας ανακοίνωση, οινογαστρονομικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort, με πρωταγωνιστή