Πενήντα χρόνια Άννα Βίσση. Το γιορτάζει τραγουδώντας σου για καλό σκοπό

Η Άννα Βίσση με τη Χαραλαμπίδης Κρίστης και όχημα την επετειακή συναυλία της, στηρίζουν έμπρακτα τα παιδιά σε ανάγκη και μας προσκαλούν να συμμετέχουμε, όσο μπορεί ο καθένας μας, στον φιλανθρωπικό σκοπό της συναυλίας στις 30 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα. Στο πλαίσιο της συναυλίας θα πραγματοποιηθεί πρόσκληση συμμετοχής σε έρανο, με σκοπό τη στήριξη του έργου  Sophia Foundation for Children και Ronald McDonald House Charities.

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, μέσω του προγράμματος έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, που φέτος γιορτάζει 10 χρόνια κοινωνικής προσφοράς, γίνεται αρωγός στην πραγματοποίηση του φιλανθρωπικού σκοπού και στη διάδοση του μηνύματος της συναυλίας: “Συμμετέχουμε, Στηρίζουμε τα παιδιά σε ανάγκη, Γινόμαστε Καλύτεροι!”

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού σκοπού, θα αναλάβει όλα τα έξοδα σίτισης των 2 Ιδρυμάτων για ένα χρόνο. Σας προσκαλούν να βοηθήσετε να  μεγιστοποιήσουν το έργο τους με 10 δράσεις για τα παιδιά μας!

Όραμά τους, η ανέγερση και δημιουργία 5 νέων δωματίων στο RMHC Chapter Nicosia του Ronald McDonald House Charities και η κατασκευή 5 κουζινών για το πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω» του Sophia Foundation for Children.

Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στο Tickethour 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts