Ποιος είναι ο νέος executive chef του Blue Ivy Hotel and Suites στον Πρωταρά;

Το Blue Ivy Hotel and Suites στο Πρωταρά, θα αποτελεί πλέον τη γαστρονομική βάση του βραβευμένου chef Κυριάκου Παναγιώτου, ο οποίος έχει αναλάβει τη θέση του executive chef του ξενοδοχείου.

Ο καταξιωμένος σεφ με προϋπηρεσία στη θέση του executive chef, κυρίως σε πεντάστερα ξενοδοχεία του νησιού, αλλά και σε βραβευμένα εστιατόρια (Mavrommatis at Four Seasons Hotel), δεσμεύεται να ανεβάσει πιότερο το γαστρονομικό επίπεδο του ξενοδοχείου, το οποίο κατέχει σήμερα μια από τις υψηλότερες βαθμολογίες ικανοποίησης πελατών. Η ομάδα της Fine & Dine, εύχεται κάθε επιτυχία. 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Château Angelus. Συνέντευξη με την Anna Tkachenko Marie, Export Director Europe του μυθικού οινοποιείουτου Saint-Emilion, με την ευκαιρία της εκπροσώπησης των κρασιών στο νησί από την IconVines (Greek & English)

Ό,τι και να γραφεί για το μυθικό και ένα από τα κορυφαία Château στον κόσμο, το Château Angélus, δεν μπορεί πραγματικά να αποτυπώσει το μεγαλείο

Διθύραμβοι για τις τρεις οινογαστρονομικές βραδιές με τον Λευτέρη Λαζάρου στο NissiBlu Beach Resort. Πήγαμε κι εμείς…

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 16, 17 και 18 Οκτωβρίου οι sold-out, από την πρώτη κιόλας ανακοίνωση, οινογαστρονομικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort, με πρωταγωνιστή