
Πόσο στοιχίζει το χαμόγελό σου κύριε ιδιοκτήτη εστιατορίου της πρωτεύουσας; Πες μας τιμή, να στο πληρώσουμε κι αυτό. Εμείς ερχόμαστε 2 φορές το μήνα γιατί ο σεφ σου είναι μπροστάρης, ξέρει από γεύσεις και φτιάχνει όμορφα πιάτα. Το μαγαζί σου ωραίο, διακοσμημένο φίνα, οι σερβιτόροι σου ευγενικοί και εσύ με το μούτρο κατεβασμένο και το “γεια” σου ούτε που ακούγεται, λες και το κάνεις όλο αυτό με το ζόρι. Μας χαλάς και εμάς τη διάθεση και θα το σκεφτούμε πολύ καλά να σου ξαναδώσουμε το μεροκάματό μας.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:







Σας γράφω με ειλικρίνεια και αρκετή απογοήτευση, λίγους μόλις μήνες πριν ανοίξει το εστιατόριό μου στη Λευκωσία, τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Πίστευα ότι το μεγαλύτερο άγχος

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού
