Ρε παιδιά, καταλαβαίνω ότι έχουμε έλλειψη προσωπικού, αλλά δεν αφήνεις εντελώς άδεια τη θέση της hostess ή του σερβιτόρου υποδοχής…

Ρε παιδιά, καταλαβαίνω ότι έχουμε έλλειψη προσωπικού, αλλά δεν αφήνεις εντελώς άδεια τη θέση της hostess ή του σερβιτόρου υποδοχής. Δεν αφήνεις το εστιατόριό σου ξέφραγο αμπέλι, για να μπαίνει μέσα ο πελάτης να γυρεύει αυτός ένα άτομο να το ρωτήσει πού είναι το τραπέζι που έκανε κράτηση πριν μια βδομάδα. 
 
Στεκόμασταν 5 λεπτά στην είσοδο, μπήκαμε ακολούθως πιο μέσα, μα όλοι έτρεχαν να σερβίρουν και να πάρουν παραγγελίες. Ευτυχώς μάς είδε ύστερα από κάμποση ώρα ένας νεαρός σερβιτόρος που πήγε και φώναξε ένα άλλο για να μας πει πού καθόμαστε.  Συγγνώμη δηλαδή, €70 το άτομο λογαριασμό και να γυρίζω όπως την άδικη κατάρα με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου μέσα στο εστιατόριο για να εξυπηρετηθώ. Ε’ όχι!
 
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού