
Το βιώσαμε κι αυτό. Επισκεφθήκαμε το καινοτόμου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού My Zeil shopping center στο κέντρο της Φρανκφούρτης, ανεβήκαμε στο Big Chefs Cafe restaurant κι ανακαλύψαμε ότι κάποιοι σερβιτόροι ήταν ρομπότ. Ρομπότ με όνομα μάλιστα. Cat robots.

Ο άνθρωπος σερβιτόρος τους φορτώνει το φαγητό και τα ποτά, πληκτρολογά απάνω τους τον αριθμό του τραπεζιού κι η γάτα ρομπότ μεταφέρει το φαγητό στο τραπέζι. Σταματά να περάσουν όσοι κινούνται στο χώρο, αποφεύγει τα εμπόδια, στρίβει, ελίσσεται και οδεύει κατ’ ευθείαν προς το τραπέζι για το οποίο έχει δοθεί η παραγγελία.

Εκεί ο άνθρωπος σερβιτόρος, παραλαμβάνει τα πιάτα και σερβίρει. Καινοτομία ή μήπως ανάγκη λόγω έλλειψης προσωπικού ή ευκολότερη εργασία για το προσωπικό. Ή ίσως και τα τρία μαζί. Εμάς πάντως, αν και μας προβλημάτισε για το μέλλον της εστίασης, της φιλοξενίας και όχι μόνο, μάς κέντρισε απίστευτα το ενδιαφέρον.



Η Ευρώπη αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο υποδέχεται τους ταξιδιώτες και το 2025 σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής. Από πιο αυστηρές διαδικασίες στα

Η νέα άφιξη στον χώρο της ιταλικής κουζίνας στο νησί, ακούει στο όνομα Little Italy. Θα το βρεις αφού περάσεις κι εσύ με το δεξί

Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου ολοκλήρωσε με επιτυχία τη φετινή διοργάνωση του Παγκύπριου Διαγωνισμού Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής στο πλαίσιο της έκθεσης C.C.A. HORECA GASTRO 2025. Η

Μια σπουδαία στιγμή για την ελληνική γαστρονομία σηματοδότησε η φετινή αξιολόγηση του Taste Atlas, καθώς η Γραβιέρα Νάξου ανακηρύχθηκε το καλύτερο τυρί στον κόσμο για
