Το απόλυτο Cretan massage experience με ελαιόλαδο και ρακί στο Nyx Limassol Hotel

Phe, θα πει φως, Nyx, θα πει νύχτα. Φως μέσα στη νύχτα είναι η φιλοσοφία του spa Phe by Aegeo στο ολοκαίνουριο Nyx Limassol Hotel. Κι εγώ θα πω πως με φως πλημμύρισε η ψυχή μου μετά το χαλαρωτικό μασάζ στο Phe spa.

Η όλη εμπειρία ξεκίνησε με τη ζεστή υποδοχή από τον υπεύθυνο του spa, ο οποίος με καλωσόρισε με ένα ποτήρι ενεργειακό νερό, νοτισμένο με σταγόνες ελαίου νυχτολούλουδου. Αφού συμπληρώσα τις απαραίτητες πληροφορίες για την προτίμηση της θεραπείας που ήθελα, έφτασε και η ευγενική θεραπεύτριά μου, που με οδήγησε αμέσως στο πανέμορφο δωμάτιο χαλάρωσης και θεραπείας.

Μετά από συζήτηση μαζί της και σύμφωνα με τις ανάγκες μου, επέλεξα σε αυτή μου την επίσκεψη, το Cretan massage, με βασικούς συντελεστές το ελαιολάδο, τη ρακί και το έλαιο πορτοκαλιού, που όλα μαζί συντελούν στη χαλάρωση και τόνωση των μυών.

Στα plus και η “ενέργεια” από τον μοβ αμέθυστο που έφεραν για εμένα στο δωμάτιο, για τους σκοπούς της εν λόγω θεραπείας. Απαλή μουσική, χαμηλός φωτισμός και ιδανική θερμοκρασία, ήταν ότι χρειαζόταν για να νιώσω άνετα και να ετοιμαστώ για μια μοναδική εμπειρία.

Φθάνοντας η θεραπεύτριά μου και αφού βεβαιώθηκε ότι ήμουν στη σωστή θέση ξεκίνησε απαλά το μασάζ πρώτα από τα σημεία που είχα περισσότερη ανάγκη. Με αριστοτεχνικές κινήσεις και ακριβείς πιέσεις κατάφερε να απαλύνει όλη την ένταση και την κούραση που είχα συσσωρεύσει στο σώμα μου.

Πραγματικά μετά το τέλος της 70λεπτης θεραπείας, που αλήθεια δεν ήθελα να τελειώσει, ένιωσα πλημμυρισμένη με φως και ευεξία. Μια εμπειρία που αξίζει να τη ζήσει ο καθένας μας που αγαπά τον εαυτό του και θέλει να τον προσέχει!

Nyx Limassol Hotel
Οδός Ανεξαρτησίας και Χριστόδουλου Σώζου, γωνία, Λεμεσός

25 371 111

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts