
Ιστορικό με βούλα και υπογραφή, το εστιατόριο Georges Blanc στην περιοχή Vonnas, μεταξύ Λυών και Ντιζόν, έχασε το τρίτο του αστέρι μετά από 44 χρόνια. Το εστιατόριο που άνοιξε τις πύλες του το 1872, κατέχει, παρακαλώ, αστέρι Michelin από το 1929.
Το τεσσάρων γενεών, οικογενειακό εστιατόριο έχει ανέβει στην υψηλότερη κλίμακα αστεριών με πλοηγό τον κορυφαίο σεφ Georges Blanc ο οποίος πήρε το πηδάλιο της κουζίνας από το 1968. Παρόλο που η τελετή απονομής των βραβείων Michelin στη Γαλλία, θα γίνει στις 31 Μαρτίου, η είδηση επιβεβαιώθηκε από τον Οδηγό.







Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
