Το στέικ μου το θέλω πολύ καλοψημένο” μας είπε η πελάτισσα…

Το στέικ μου το θέλω πολύ καλοψημένο” μας είπε η πελάτισσα. Ο μετρ της είπε, ακριβώς ότι διδάξαμε στα μαθήματα: “Θα θέλατε να σας το ψήσει τουλάχιστον καλοψημένο;” Η απάντηση αρνητική. Της το έψησα – έκαψα – δηλαδή, ακυρώνοντας τα πτυχία μου όλα σε Γαλλία και Ελβετία, αλλά τι να κάνω. Όταν ο μετρ πήγε να τη ρωτήσει σε 3-4 λεπτά για το πώς είναι το φαγητό της, η απάντησή της ήταν ότι είναι σκληρό, διερωτούμενη αν είναι καλής ποιότητας το κρέας μας. No comment. 

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Château Angelus. Συνέντευξη με την Anna Tkachenko Marie, Export Director Europe του μυθικού οινοποιείουτου Saint-Emilion, με την ευκαιρία της εκπροσώπησης των κρασιών στο νησί από την IconVines (Greek & English)

Ό,τι και να γραφεί για το μυθικό και ένα από τα κορυφαία Château στον κόσμο, το Château Angélus, δεν μπορεί πραγματικά να αποτυπώσει το μεγαλείο

Διθύραμβοι για τις τρεις οινογαστρονομικές βραδιές με τον Λευτέρη Λαζάρου στο NissiBlu Beach Resort. Πήγαμε κι εμείς…

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 16, 17 και 18 Οκτωβρίου οι sold-out, από την πρώτη κιόλας ανακοίνωση, οινογαστρονομικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort, με πρωταγωνιστή