
Το στέικ μου το θέλω πολύ καλοψημένο” μας είπε η πελάτισσα. Ο μετρ της είπε, ακριβώς ότι διδάξαμε στα μαθήματα: “Θα θέλατε να σας το ψήσει τουλάχιστον καλοψημένο;” Η απάντηση αρνητική. Της το έψησα – έκαψα – δηλαδή, ακυρώνοντας τα πτυχία μου όλα σε Γαλλία και Ελβετία, αλλά τι να κάνω. Όταν ο μετρ πήγε να τη ρωτήσει σε 3-4 λεπτά για το πώς είναι το φαγητό της, η απάντησή της ήταν ότι είναι σκληρό, διερωτούμενη αν είναι καλής ποιότητας το κρέας μας. No comment.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:







Το Sky7, η “πρεσβεία” των βραβευμένων σεφ στο νησί, υποδέχτηκε μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία με τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin σεφ Vítor Matos, ο οποίος παρουσίασε ένα υψηλού επιπέδου

Η κλασικά αγαπημένη ιταλική κουζίνα έχει τη γαστρονομική της “πρεσβεία” στο Mediterraneo. Το απόλυτο ιταλικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Annabelle, που έχει πλέον καθιερωθεί τόσο στους

Ήρθε κι η Μαμαλού και με την είσοδό της στο κέντρο του άστεως έγινε αμέσως viral. Talk of the town χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και σπρώξιμο,
