
Το στέικ μου το θέλω πολύ καλοψημένο” μας είπε η πελάτισσα. Ο μετρ της είπε, ακριβώς ότι διδάξαμε στα μαθήματα: “Θα θέλατε να σας το ψήσει τουλάχιστον καλοψημένο;” Η απάντηση αρνητική. Της το έψησα – έκαψα – δηλαδή, ακυρώνοντας τα πτυχία μου όλα σε Γαλλία και Ελβετία, αλλά τι να κάνω. Όταν ο μετρ πήγε να τη ρωτήσει σε 3-4 λεπτά για το πώς είναι το φαγητό της, η απάντησή της ήταν ότι είναι σκληρό, διερωτούμενη αν είναι καλής ποιότητας το κρέας μας. No comment.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:



Το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή παρουσιάζει τη μεγάλη έκθεση «Από τον Monet στον Warhol», που θα διαρκέσει από τις 6 Δεκεμβρίου 2025 έως τις

Η υψηλή γαστρονομία συναντά την υψηλή ραπτική στο Παρίσι, όπου ο οίκος Louis Vuitton εγκαινιάζει το δικό του Tea Time, επιμελημένο από τον πολυβραβευμένο pastry

Την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2025 οι λάτρεις της εκλεκτής εστίασης θα έχουν την ευκαρία να απολαύσουν ένα οινογαστρονομικό δείπνο που σίγουρα θα εντυπωσιάσει. Ο David
