
Η Κυπριακή Ένωση Μπαρτέντερ, υπό την αιγίδα του Δήμου Παραλίμνιου – Δερύνειας σε συνεργασία με τους Χορηγούς, Εκθέτες και Υποστηρικτές, σας προσκαλεί στο 9ο Cyprus Bar Show & Παγκύπριους Διαγωνισμούς Κοκτέιλ, που θα πραγματοποιηθούν στις 21-22 Μαρτίου 2025 στο Laxia Palace, Πρωταράς.

Στο πλαίσιο του Cyprus Bar Show, θα φιλοξενηθεί:
– Έκθεση προϊόντων με 16 περίπτερα
– Παγκύπριους Διαγωνισμούς Κοκτέιλ (Επαγγελματικούς, Μαθητικούς & Κολεγιακούς)
– Εκπαιδευτικά προγράμματα, όπως Σεμινάρια & Masterclasses από κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου
Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στα Σεμινάρια & Masterclasses, καθώς ο αριθμός θέσεων για τα δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα είναι περιορισμένος. Θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2025
1η Ημέρα
11:00 16:00 Διαγωνισμοί Κοκτέιλ Μαθητικοί
16:00-17:00 Απονομή Βραβείων
-Resident DJ Dimco
-Διαγωνισμός Barista
-Brandy Sour Challenge Cup
Κύρια Εκδήλωση
19:00
– Επίσημη Έναρξη του Διαγωνισμού Shaker Battles
– Flair Tending Show
– DJ Zack TLS – Νυχτερινή Εκδήλωση των Shaker Battles
Σεμινάρια & Masterclasses
·11:00-15:00 Flair Tending
·14:00-16:00 “Γεύσεις για Όλους”
Μυστικά της Εξειδικευμένης Διατροφής – Chef Petros Mavros
·17:00-19:00 “Ζιβανία: Το Παραδοσιακό Κυπριακό Απόσταγμα”
“Κουμανταρία: Το Θρυλικό Κρασί” – Laiko Cosmos Trading
·12:00-22:00 Επίσημη Έναρξη της 9ης Έκθεσης Cyprus Bar Show
Σάββατο, 22 Μαρτίου 2025
2η Ημέρα
12:00-16:00 Διαγωνισμοί Κοκτέιλ
18:30-20:00 Απονομή Βραβείων
·Χορευτικό – Esquared Dance Studio
·Flair Tending Performance
Beata Wasiak &Sebastian Kmieć
· Entertainment Violin.
· Τελετή Λήξης & After Party
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
12:00-16:00 Διαγωνισμός Best Barista
Brandy Sour Challenge Cup
Σεμινάρια & Masterclasses
·11:00-15:00 Flair Tending Beata Wasiak &Sebastian Kmieć,
· 14:00-16:00 “Γηγενείς Ποικιλίες Σταφυλιών της Κύπρου”
Zambartas Winery
· 16:00-18:00 “Αμερικάνικο Ουίσκι”A.S Xinaris & Sons Ltd
· 12:00-21:00 – 9η Έκθεση Cyprus Bar Show
Ανοιχτή για το Κοινό
Για πληροφορείς 23742494 – 99355801 – 99537256







Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
