
Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ Giorgio Locatelli στο ομώνυμο εστιατόριό του στο ξενοδοχείο AMARA, είναι γεγονός, αφού από τις 13 έως τις 17 Νοεμβρίου, ο σεφ θα παρουσιάσει ένα εξαιρετικό μενού αφιερωμένο στη μαγεία της λευκής τρούφας.
Ο σεφ, με φάρο την αγάπη του στη λευκή τρούφα, θα υμνήσει με τη μαγειρική του τα γήινα αρώματα και την αξεπέραστη γεύση αυτού του εκλεπτυσμένου υλικού και θα ανεβάσει σε νέα ύψη τη γευστική εμπειρία στο Ristorante Locatelli. Κάθε πιάτο που θα βγαίνει από την κουζίνα του, θα αναδεικνύει την πολυπλοκότητα της λευκής τρούφας και θα τη βάζει στο επίκεντρο της συνολικής γευστικής εμπειρίας.
Από τις 12 έως τις 17 Νοεμβρίου, η πυξίδα αυτών που αγαπούν την υψηλή γαστρονομία θα δείχνει σταθερά το Ristorante Locatelli και τη γιορτή, ωδή στη λευκή τρούφα, με οικοδεσπότη τον ίδιο τον σεφ Giorgio Locatelli.

Σεζόν λευκής τρούφας στο Ristorante Locatelli: Ένα μοναδικό à la carte μενού από τις 12 έως τις 17 Νοεμβρίου, στην παρουσία του αποκλειστικού προμηθευτή τρούφας του σεφ Giorgio Locatelli, του Carlo Caporicci
Το Ristorante Locatelli, στο εμβληματικό AMARA Hotel, σας προσκαλεί στη μεγαλύτερη γιορτή της λευκής τρούφας, από τις 12 έως τις 17 Νοεμβρίου, όπου ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Giorgio Locatelli, επιστρέφει στο ομώνυμο εστιατόριό του για να παρουσιάσει ένα μοναδικό à la carte μενού, αφιερωμένο στην αξεπέραστη λευκή τρούφα.
Οι επισκέπτες του εστιατορίου θα μπορούν να επιλέξουν είτε το αποκλειστικό μενού με τρούφα, είτε να συνοδεύσουν την κανονική τους παραγγελία με ένα στοχευμένο και ταυτόχρονα μαγευτικό πιάτο, γεμάτο με το άρωμα και τη μαγεία της τρούφας.
Αποκορύφωμα της εβδομάδας αυτής, η παρουσία του αποκλειστικού προμηθευτή τρούφας του σεφ, Carlo Caporicci, ο οποίος θα βρίσκεται στο εστιατόριο από τις 12 έως τις 15 Νοεμβρίου, για να μοιραστεί με τους επισκέπτες τα μυστικά του πολυτελούς αυτού υλικού και να εμπλουτίσει την εμπειρία τους με μια βαθύτερη κατανόησή του.

Το Ristorante Locatelli στο AMARA, ανακοινώνει με ενθουσιασμό τον μεγάλο τελικό της σειράς Masterclass υπό την καθοδήγηση του Chef de Cuisine Dario Sutera!
Στις 13 Οκτωβρίου ξεκίνησε ένα συναρπαστικό ταξίδι έξι εβδομάδων, στο οποίο ο Chef de Cuisine Dario Sutera μύησε τους συμμετέχοντες στις τεχνικές και την αισθητική της Ιταλικής Γαστρονομίας και τους καθοδήγησε στη δημιουργία ειδικά επιμελημένων σετ μενού.
Το αποκορύφωμα αυτών των συναρπαστικών masterclass θα λάβει χώρο στις 17 Νοεμβρίου με έναν συναρπαστικό διαγωνισμό. Το μεγαλύτερου «ατού» του διαγωνισμού θα είναι η παρουσία του διάσημου σεφ με αστέρι Michelin, Giorgio Locatelli, ο οποίος θα φέρει την απαράμιλλη τεχνογνωσία και το γνωστό πάθος του για τις ιταλικές γεύσεις στην εκδήλωση και θα κρίνει προσωπικά τα πιάτα των συμμετεχόντων.
Η πιο γλυκιά νότα της εκδήλωσης θα είναι η συμμετοχή των φίλων και των συγγενών των συμμετεχόντων ως κριτες. Στόχος της παρουσίας τους είναι η δημιουργία μιας ευχάριστης, οικογενειακής ατμόσφαιρας, η οποία θα ενσωματώσει την ίδια την ουσία της Ιταλικής Κουζίνας!
Για κρατήσεις και πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 2544 2222 ή στο restaurants-booking@amarahotel.com.
AMARA | ΑΜΑΘΟΥΣ 95, ΑΓΙΟΣ ΤΥΧΩΝΑΣ |4533, ΛΕΜΕΣΟΣ, ΚΥΠΡΟΣ
WEB: www.amarahotel.com | IG: www.instagram.com/amarahotelcy

Κρυμμένο μεταξύ ουρανού και θάλασσας, ανάμεσα στο πλούσιο πράσινο του resort και των πανέμορφων πισίνων του, θα βρεις το Pelagos. Ένα ταβερνάκι απλό, προσιτό για

Το Cap St Georges Hotel & Resort υποδέχεται με υπερηφάνεια τον διάσημο Πορτογάλο σεφ Vítor Matos, βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, για δύο μοναδικές βραδιές

Το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή παρουσιάζει τη μεγάλη έκθεση «Από τον Monet στον Warhol», που θα διαρκέσει από τις 6 Δεκεμβρίου 2025 έως τις

Η υψηλή γαστρονομία συναντά την υψηλή ραπτική στο Παρίσι, όπου ο οίκος Louis Vuitton εγκαινιάζει το δικό του Tea Time, επιμελημένο από τον πολυβραβευμένο pastry

Την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2025 οι λάτρεις της εκλεκτής εστίασης θα έχουν την ευκαρία να απολαύσουν ένα οινογαστρονομικό δείπνο που σίγουρα θα εντυπωσιάσει. Ο David
