
Τιμή και δόξα για την Ελλάδα, αλλά και τους Βιολογικούς Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, εφόσον στις 28 Οκτωβρίου 2023 βραβεύτηκαν ως οι καλύτεροι στην Ευρώπη.
Η όλη εκδήλωση γαστρονομικών βραβείων του εγνωσμένου αξίας οργανισμού CEUCO, έλαβε χώρα στην πόλη Castellion, στη Βαλένθια της Ισπανίας, με τον ιδρυτή του βιολογικού ελαιώνα, Γιώργο Σακελλαρόπουλο, να κατακτά την 1η θέση με τον τίτλο του BEST EUROPEAN ORGANIC OLIVE PRODUCER 2023.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κριτική επιτροπή συμμετείχε μια μεγάλη ομάδα από έγκριτους γευσιγνώστες και τα μέλη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Γαστρονομίας και Οινολογίας (CEUCO), που ξεπερνά τα 10.000 μέλη.
Στη σύντομη ομιλία του ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος δήλωσε ότι νιώθει, πώς την ίδια στιγμή, επιβραβεύεται η χώρα του η Ελλάδα και ο τόπος του η Σπάρτη, αλλά και ολόκληρη η Ελληνική Ελαιοκομία, μα και όλοι οι Έλληνες ελαιοπαραγωγοί, γενικότερα.
Δήλωσε επίσης ότι το εν λόγω βραβείο, αποτελεί βραβείο ζωής, εφόσον ήταν το αποτέλεσμα μιας πολυετούς προσπάθειας που ξεκίνησε από ένα όραμα για να φτάσει στην κορυφή της γαστρονομικής Ευρώπης σήμερα.
Μπορεί η δήλωση ότι “η διαφορά είναι στις λεπτομέρειες” να ακούγεται κάπως κλισέ, όμως στην πολυβραβευμένη ταβέρνα του Παραλιμνίου, τα πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Παράδοση,
Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες, Ως διευθυντής γνωστού ξενοδοχείου στην πόλη της Πάφου, αισθάνομαι την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας μια δυσάρεστη, αλλά πραγματική κατάσταση που βιώσαμε
Ο Δήμος Λακατάμειας, στο πλαίσιο της πολιτιστικής του δράσης και της ανάδειξης της φυσικής ομορφιάς του Πεδιαίου Ποταμού, διοργανώνει την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2025, στο
Στο πεντάστερο NissiBlu Beach Resort στην Αγία Νάπα θα πας και θα ξαναπάς, γιατί είναι σ’ όλα του μοναδικό. Τόσο μοναδικό, όσο και οι υψηλές
Μία νέα έκδοση, με “Gefsis” κι αρώματα ελληνικά, που αγκαλιάζει όλο το φυσικό περιβάλλον της Ελλάδας: Γη, Θάλασσα, Φάρμα, μαζί με το ισχυρό ένστικτο της